Hyrfilm

Inget på tv? Vår filmbutik är bara ett knapptryck bort och där hittar du allt från actionfyllda popcornrullar till mysiga komedier och familjefilmer. Nedan kan du läsa mer om några av de hetaste titlarna just nu.

Rogue One: A Star Wars Story

Genre: science fiction, action

Mel Gibsons flerfaldigt Oscarsnominerade andravärldskriget-drama om den frivillaga amerikanska rekryten Desmond Doss som vägrade bära vapen. Desmonds hjältedåd som sjukvårdare under Slaget om Okinawa gjorde honom till den första vapenvägraren i historien att motta den amerikanska hedersmedaljen. Se Rogue One: A Star Wars Story här!

Hacksaw ridge

Genre: krigsdrama

Mel Gibsons flerfaldigt Oscarsnominerade andravärldskriget-drama om den frivillaga amerikanska rekryten Desmond Doss som vägrade bära vapen. Desmonds hjältedåd som sjukvårdare under Slaget om Okinawa gjorde honom till den första vapenvägraren i historien att motta den amerikanska hedersmedaljenSe Hacksaw ridge här!

Jack Reacher: Never go back

Genre: action

Uppföljaren till Tom Cruise succé-action från 2012. Den här gången har Susan Turner tagit över Jacks gamla utredningsenhet. När hon arresteras för landsförräderi måste Reacher frita henne från arresten. Snart inser han att gripandet bara är en liten del av en större konspiration, som det är upp till honom att avslöja innan den kostar dem båda livet. På flykt undan lagen upptäcker Reacher en hemlighet från hans förflutna, vilken kan komma att förändra hans liv för alltidSe filmen här!

Den allvarsamma leken

Genre: drama

Journalisten Arvid Stjärnblom och konstnärsdottern Lydia Stille träffas i skärgården en vacker försommarkväll. Omedelbar förälskelse uppstår. De inleder en romans men på grund av sociala omständigheter glider de ifrån varandra. De finner trygga liv med någon annan och gifter sig på var sitt håll. Tio år senare träffas de igen. Filmen nominerades till flera priser på årets Guldbaggegala. Michael Nyqvist kammade bland annat hem en statyett för sin tolkning av chefredaktör Markel. Se filmen här!

The Magnificent Seven

Genre: action, äventyr

Bartholomew Bogue håller staden Rose Creek i ett dödligt järngrepp. De desperata invånarna anlitar sju prisjägare för beskydd. När revolvermännen bildar ett gäng och förbereder de fattiga byborna för den våldsamma uppgörelsen inser de att de slåss för mer än pengar. I den stjärnfyllda rollistan återfinns bland andra Denzel WashingtonChris Pratt och Ethan Hawke. Se filmen här!

Sully

Genre: drama

Den 15 januari 2009 fick världen uppleva ”miraklet på Hudson” då kapten Chesley “Sully” Sullenberger landade ett nödställt flygplan på floden och räddade därmed livet på de 155 passagerarna som fanns ombord. Men samtidigt som han hyllades av allmänheten och media pågick det en undersökning kring fallet som kunde förstöra både hans rykte och bli slutet på hans karriär. Se filmen här!

Mechanic: Resurrection

Genre: action

Efter att noggrant ha iscensatt sin död genom en eldfängd explosion för många år sen tror Arthur Bishop att han nu har lämnat kontraktsmördarbranschen. Hans mål var att dra sig tillbaka och leva anonymt. Men Bishop har inte lyckats lura alla. Någon vet att han lever, någon som en gång stod Bishop mycket nära. Se filmen här!

War Dogs

Genre: drama, komedi

Två vänner i tjugoårsåldern bor i Miami. Under det första Irak-kriget upptäcker de regeringens initiativ som tillåter småskaliga företag att buda på militära kontrakt. De börjar smått men får snart in mer och mer pengar som de kan leva lyxliv på. Men vännerna tar sig vatten över huvudet då de skriver på en deal värd 300 miljoner dollar för att distribuera vapen till afghanska militären. Se filmen här!

SVJ – Stora vänliga jätten

Genre: äventyr, familjefilm

Filmatiseringen av Roald Dahls klassiska barnbok SVJ (Stora Vänliga Jätten). Filmen är regisserad av Steven Spielberg och berättar den fantasifulla historien om Sophie och Stora Vänliga Jätten som introducerar den unga flickan för Jättelandets alla underverk och faror. SVJ är själv jätte, men han är en stor vänlig jätte och inte alls som de andra jättarna i Jättelandet. Se filmen här!

 

Jason Bourne

Genre: actionthriller

Den femte delen i den stilbildande filmserien om specialagenten Jason Bourne. Nu har Bourne fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna. I en stor roll som sylvass CIA-rookie får vi se vårt svenska stjärnskott Alicia Vikander. Jason Bourne spelas som vanligt av Matt Damon. Se filmen här! 

I vår filmbutik finns tusentals filmer att välja mellan. Läs mer, se alla senaste titlarna och kolla trailers här!