Follow Me

Med funktionen Follow Me får du en mer flexibel tv-upplevelse och kan utnyttja boxarnas funktionalitet till fullo. Tjänsten kostar inget extra och finns tillgänglig för de kunder som har någon av våra senaste HD-boxar.

Vad är Follow Me?

Follow Me är en smart funktion för dig som har två HD-boxar där en av dem är inspelningsbar. Har du t.ex. en HD-box On Demand i ett rum och en Inspelningsbar HD-box 500 GB i ett annat betyder det att du kan komma åt det inspelade materialet även på On Demand-boxen. 

Vilka boxar har stöd för Follow me?
  • Inspelningbar HD-box 500 GB kan användas tillsammans med HD-box On Demand
  • HD-box Smart 1TB kan användas tillsammans med en HD-box Smart utan hårddisk. 
Fortsätt kolla i ett annat rum

Du kanske börjar se en film i vardagsrummet och känner för att fortsätta se den i sovrummet. Med Follow Me är detta enkelt eftersom du kommer åt det inspelade materialet från det andra rummet. Det här fungerar också med live-sänd tv. Tryck på inspelningsknappen och sen på paus, sen är det bara till att fortsätta att kolla i det andra rummet.

Tillgång till alla inspelade tv-program

Med Follow Me kan du via HD-boxen komma åt alla inspelade tv-program på din Inspelningsbara HD-box 500 GB eller din HD-box Smart. Detta kan till exempel vara bra om du vill att barnen ska gå in i sovrummet och titta på något du spelat in på den inspelningsbara HD-boxen. Det kan även vara bra om ni vill titta på två olika inspelade program samtidigt.

Styr den inspelningsbara boxen från ett annat rum

Med Follow Me kan du styra din Inspelningsbara HD-box 500 GB eller din HD-box Smart från ett annat rum med en vanlig HD-box. Detta gör att du bland annat kan schemalägga inspelningar från ett annat rum. Kanske har du gått och lagt dig i sängen och kommer på att du glömt att programera in en inspelning.

Det här behöver du för att komma igång
  • En inspelningsbar HD-Box 500 GB och en HD-box On Deamnd alt. en HD-box Smart 1 TB och HD-box Smart utan hårddisk.
  • En internetuppkoppling som du koppla upp boxarna mot.
  • Antennkablar till båda boxarna som du ansluter till varandra.
  • Aktivera funktionen.