SF Kids

SF Kids är playkanalen som ger dig och dina barn tillgång till en hel skattkista full av älskade serier och filmklassiker – att titta på när, var och hur länge ni vill.

Återupplev de magiska stunderna

Minns du filmerna och serierna du älskade som liten? Med SF Kids kan du nu återuppleva de magiska stunderna tillsammans med dina egna barn. Här hittar du allt från Astrid Lindgren-favoriter som Pippi Långstrump, Madicken och Emil i Lönneberga, till tecknade klassiker som Pettson & Findus, Babar, Alfons Åberg och Mumintrollen. Utbudet, som även innehåller nyare filme och serier, uppdateras regelbundet för att det alltid ska finnas någonting nytt och kul att titta på. Självklart är SF Kids helt fri från reklam.

Lätt att komma igång

Du kommer åt SF Kids från alla dina skärmar. Genom tv:n hittar du kanalen i playtjänsten som du tar dig till genom on demand-knappen på fjärrkontrollen.* Självklart hittar du även SF Kids i vår app för mobiler och surfplattor, samt på webben: go.canaldigital.se. 

*För att komma åt playtjänsten i din tv måste din HD-box vara uppkopplad mot internet. Är den inte uppkopplad? Läs mer här.