• Mängder av kanaler för hela familjen
 • Sveriges bästa HD-utbud med 27 HD-kanaler
 • Massor av amerikanska storserier i playtjänsten

Familjepaketet

Vårt populäraste kanalpaket med ett komplett utbud av kanaler för hela familjen. Här får du sport, film, serier och fakta som passar både unga och gamla. Med vår playtjänst och våra appar kan du dessutom se på tv var och när du vill, helt utan extra kostnad.

 • Mängder av kanaler för hela familjen
 • Sveriges bästa HD-utbud med 27 HD-kanaler
 • Massor av amerikanska storserier i playtjänsten

Kanaler som ingår

Kanalnamn

Kanalplats

Information

1

På SVT1 HD kan du se drama, nöje, sport och evenemang i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT1.

2

SVT2 HD visar föreställningar, dokumentärer, samhällsprogram och naturserier i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT2.

3

TV3 HD visar samma innehåll som den vanliga TV3. Enda skillnaden är att allt sänds i HD-kvalitet.

4

TV4 HD är tv-kanalen som har något för hela familjen. Här får du en bra blandning av sport, filmer, serier, samhällsprogram, nyheter och engagerande dokumentärer.

5

På Kanal 5 HD får du se favoritprogram så som Grey´s Anatomy, Cougar Town, Big Bang Theory och CSI i HD. Dessutom får du se omtalade nyheter så som Body of Proof och The River.

6

På TV6 ser du fartfylld och humoristisk underhållning varje dag. Några poulära serier är 2 ½ Men, Simpsons och Family Guy.

7

Sjuan är den breda feelgood-kanalen som står för fascinerande tv med personlighet och hjärta. Här visas mängder av färgstark underhållning i form av både reality, dramaserier, filmer och spänning. Sjuan är kanalen som bjuder på en skön stund i vardagen.

TV8

8

TV8 är den svenska aktualitets- och underhållningskanalen där du kan se allt från aktuella nyheter, samhällsjournalistik och debatter till kända dramaserier och storfilmer.

9

Svensk underhållningskanal för en publik med höga krav på kvalitet. Här visas prisbelönta serier, filmer och dokumentärer. Men du kan även se stora sportevenemang så som Europa League och VM-kvalet.

10

På TV10 bjuds du på både sport och underhållande fakta. Formel 1-kvalen och Speedway GP är exempel på två populära sporträttigheter.

11

Kanal 11 är kanalen som med avslappnad attityd och glimten i ögat bjuder på färgsprakande och lättsamma program. För den som älskar tv och underhållning.

11

Kanal 11 HD är kanalen som med avslappnad attityd och glimten i ögat bjuder på färgsprakande och lättsamma program. För den som älskar tv och underhållning.

12

TV12 – en lite roligare TV-kanal med fokus på humor, film och sport. Medan humorprogrammen sätter prägel på vardagstablån, sätter filmerna i vår Tio-Bio färg på kvällarna. Dessutom kommer vi att följa de stora mästerskapen under året. Välkommen till TV12 och hitta dina favoriter.

13

Kunskapskanalen - den nyfikna kanalen. Det bästa alternativet för tittaren som söker efter mer fängslande, fördjupande och engagerande program i tv. Nu i HD-kvalitet.

14

Investigation Discovery är en kanal som fokuserar på kriminalfall, verkliga brottsutredningar och rättsmedicinska gåtor.

15

Discovery Channel ger dig program där människan står i fokus. Vetenskap och teknik blandas med dokumentärer om annorlunda jobb eller personer som testar gränserna under extrema förhållanden.

16

TLC är en underhållningskanal med kvinnlig touch. Programmen handlar om allt från karriär, mode, relationer, kropp och hälsa till drama, reality och brott.

17

TV4 Fakta visar aktuella och internationella dokumentärfilmer, intressanta kriminalfall, medicinserier och historiska skildringar.

18

TV4 Fakta XL är en renodlad faktakanal som sänder utforskande program om äventyr, tekniska framsteg, historiska vändpunkter och vetenskapliga genombrott.

19

Nat Geo Wild HD ger dig de bästa och mest intima möten med vilda djur som någonsin sett på tv.

20

National Geographic Channel HD ger dig National Geographic i HD! Allt du älskar med kanalen – arkeologi, expeditioner, kulturer, astronomi, och naturfenomen – bara bättre!

21

Följ med på en fantastisk resa, där HISTORY knyter samman den moderna världen med sina historiska rötter.

22

H2 HD är kanalen där information är underhållning, förmedlat på nya och överraskande sätt.

23

Travel Channel HD är en resekanal med program från världens alla hörn - allt från lyxresor till ekosemestrar.

24

Animal Planet HD tar dig ännu närmare de vildaste och mest spektakulära djur- och naturupplevelserna.

25

BBC Earth är dokumentär- och naturkanalen som tar dig med på hissnande upptäcktsresor från jorden inre till universums yttre. Inget ämne är för stort eller för litet för att utforskas här.

26

Discovery Science är tv-kanalen som fokuserar på vetenskap och forskning. Kanalen sänder dygnet runt, sju dagar i veckan.

27

Discovery World ger dig kunskap om världen idag – och igår. För alla som önskar en djupare och mer komplett bild av vår verklighet.

28

Barnkanalen är tv-kanalen för barn om stimulerar, bekräftar och utvecklar dem på deras egna villkor. Barnkanalen (SVTB) är som en självklar kompis som finns där – både när livet är lätt och svårt.

28

SVT 24 är kanalen med aktuella repriser och nyheter för nattugglor men också helgsport för många olika intressen. Nu i HD.

29

Horse & Country är kanalen för alla som älskar hästar, ridsport och lantliv.

FOX

30

FOX är en underhållningskanal där du får se nya och prisbelönta tv-serier. Men även klassiska favoriter.

TNT

31

TNT är Turners underhållningskanal som fokuserar på drama med hög kvalité.

33

Humorkanal med rovokativa originalserier, sketchprogram, dramakomedi, satirer och mycket mer

34

TV4 Komedi visar stand-up, slapstick, situationskomik, ironi, sitcoms, komedier, tecknat, serier.

35

TV4 Guld sänder kultprogrammen och tv-serierna som det förr pratades om dagen efter. På TV4 Guld finns hela tv-historien i en och samma kanal.

36

BBC Brit är kanalen där du får både lättsam underhållnings-tv och dramatiska berättelser från verkligheten. Här ryms både allvar och skratt i en färgstark program-mix.

40

TRACE Urban HD är en renodlad musikkanal i HD med 90 procent musikvideos från det senaste inom R&B, hiphop, och dance.

MTV

41

MTV är världens största musik- och underhållningskanal som levererar nytänkande och provocerande underhållning.

VH1

42

VH1 ger dig 100% hits och guidar dig genom nostalgins gränder. VH1 visar den äldsta musiken från 70-, 80- och 90-talen, blandat med dagens största hits.

43

Vh1 Classic är musikkanalen som dedikerat sig helt åt gamla godingar som du inte trodde fanns. Väck gamla minnen till liv och häng med på resa utan dess like.

45

TV4 Film bjuder på en premiär varje kväll och kanalen visar långfilm för alla i familjen. Moderna klassiker från flera decennier och Oscarsbelönade filmer.

61

Disney Channel ger dig det allra bästa från Disneys magiska värld. Alla programmen är dubbade eller textade på svenska.

62

Disney XD riktar sig till ålersgruppen 6-14 år som är intresserade av äventyr, sport, musik och spel.

63

Disney Junior är tv-kanalen för 2-7 åringar och deras föräldrar. Alla program är dubbade till svenska och kanalen är helt reklamfri.

64

Nickelodeon är världens största barn-TV-nätverk och når ut till hela 293 miljoner hushåll i 161 länder. Nickelodeon sätter barnen framför allt och erbjuder massor av pedagogiskt innehåll med en härlig blandning av tecknade serier och komedier.

65

Nick Jr är barnkanalen som riktar sig till barn mellan 2-6 år. Kanalen är på svenska och är helt reklamfri. Barnprogrammen i Nick Jr är framför allt pedagogiska, underhållande tecknade serier som tilltalar de allra minsta.

66

Cartoon Network handlar om skoj, äventyr och underhållning för barnen.

67

Boomerang är en lekfull, säker och rolig miljö för unga pojkar och flickor men som också tilltalar alla generationer.

70

TV4 SPORT HD är Sveriges största sportkanal och massor av direktsänd toppidrott.

71

Eurosport 1 HD direktsänder över 3 100 timmar sport varje år. Med 25 års erfarenhet av stora sportsändningar har Eurosport blivit ett självklart val för alla verkliga sportvänner som uppskattar väl insatta och engagerade kommentatorer.

72

Eurosport 2 HD är en renodlad sportkanal med 2 600 timmar direktsänd sport varje år. Gemensamt med systerkanalen Eurosport ligger fokus på sport och engagerade kommentatorer med full koll på sina områden.

73

Motorsport TV är kanalen för alla som gillar snabba bilar, motorcyklar och båtar.

90

CNN är världens ledande 24-timmars nyhetskanal och är en av de mest respekterade och pålitliga källorna för nyheter och information.

91

BBC World News är en internationell nyhets- och informationskanal som sänds på engelska 24 timmar om dygnet för en internationell publik.

92

Sky News är kanalen som sänder aktuella och professionella analyser, tillsammans med nyheter varje timme och massor med sport!

93

Bloomberg Television har nyheter om affärs- och finansvärlden, intervjuer och djuplodande analyser.

94

Al Jazeera English är en 24-timmars nyhetskanal som förutom nyhetssändningar visar program som ger röst åt många berättelser, främjar debatten och utmanar uppfattningar.

95

France 24 är en nyhetskanal med fokus på internationella nyheter ur ett franskt perspektiv.

131

Sveriges första tv-kanal. Här hittar du programmen som många pratar om och som alla tittar på. Evenemang, drama, nöje, nyheter och sport – SVT1 är originalet.

132

Här hittar du dokumentärer från Sverige och världen, frågvisa faktaprogram och oväntade möten.

TV4

134

TV4 visar storslagen familjeunderhållning, nyskriven svensk dramatik, serier, spänning, de största sportmästerskapen och de senaste nyheterna.

139

Animal Planet är världens vildaste tv-kanal med fokus på djur och natur.

156

Blue Hustler visar mjuk erotisk vuxenunderhållning av hög kvalitet varje natt.

100

SVT 24 är kanalen med aktuella repriser och nyheter för nattugglor men också helgsport för många olika intressen.

Sport i världsklass

Fotboll, ishockey, friidrott, golf och skidåkning – med Familjepaketet ser du matcherna och mästerskapen som engagerar. På Eurosport 2 HD följer du bland annat europeisk toppfotboll från Bundesliga och Europa League. 

Alla barnens favoriter

Med Familjepaketet får du ett brett utbud av film och tecknat för barn i alla åldrar. Förutom den populära Barnkanalen hittar du även nya favoriter, så som Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Cartoon Network och Boomerang.

Dokumentärer som fängslar

Hissnande naturprogram eller spännande historiska dokumentärer – i Familjepaketet finns något för alla. Många av våra natur- och faktakanaler visas dessutom i knivskarp HD.

Playtjänsten ingår

Canal Digitals playtjänst ingår i alla abonnemang. Där kan du bland annat hyra film och se dina favoritprogram när det passar dig – antingen på tv:n eller i din dator. 

Läs mer

Familjepaketet
 • Mängder av kanaler för hela familjen
 • Sveriges bästa HD-utbud med 27 HD-kanaler
 • Massor av amerikanska storserier i playtjänsten

359 kr/mån

Läs mer
Baspaketet
 • Våra populäraste kanaler
 • 11 HD-kanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

229 kr/mån

Läs mer
Baspaketet Extra
 • 30 kanaler, varav 17 i HD
 • 4 renodlade fakta- och dokumentärkanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

309 kr/mån

Läs mer