• All sport från C More
  • 9 HD-kanaler
  • Se allt i mobilen och surfplattan

C More Sport

C More Sport är kanalpaketet för dig som vill se allt från våra bästa svenska ligor. Genom de 9 HD-kanalerna följer du bland annat SHL, HockeyAllsvenskan och Allsvenskan i fotboll.

  • All sport från C More
  • 9 HD-kanaler
  • Se allt i mobilen och surfplattan

Allt från SHL och HockeyAllsvenskan

Med C Mores sportkanaler ser du alla matcher i SHL och HockeyAllsvenskan. Du följer även Allsvenskan och Superettan i fotboll samt världens bästa golfare på PGA-touren.

Alla matcher på alla skärmar

Med ett C More Sport-abonnemang kan du se alla C Mores sportkanaler live i datorn, mobilen eller surfplattan. Perfekt för dig som ofta är på språng men aldrig vill missa en minut med ditt favoritlag. 

Kanaler som ingår

Kanalnamn

Kanalplats

Information

75

C More Sport HD är Sveriges starkaste sportkanal. Här får du studioinramade matcher från C Mores största ligor och turneringar. Följ Sveriges största och mest populära ligor som Allsvenskan, HockeyAllsvenskan* och SHL. Även Svenska Cupen och utvalda försäsongsmatcher från Allsvenskan, SHL och HockeyAllsvenskan. Dessutom visas SM-slutspelet och slutspelet i HockeyAllsvenskan samt Elitserien i Speedway. Allt med perfekt HD-kvalitet.

77

Sveriges första renodlade golfkanal med en helt ny studio, ny golftrupp och redaktionell inramning med fokus på de mest spännande spelarna och svenskarna på PGA-touren.

78

C More Hockey HD är den renodlade hockeykanalen som är ett måste för att följa svensk topphockey. Här sänds matcher från SHL och HockeyAllsvenskan inklusive utvalda försäsongsmatcher och SM-slutspelet. Allt med perfekt HD-kvalitet.

79

C More Fotboll HD är kanalen som är helt dedikerad åt fotboll och sänder året runt. Här kan du se matcher från Allsvenskan, Svenska Cupen och U21 Allsvenskan. Du ser även utvalda försäsongsmatcher, förturneringar och magasinprogramet ”Fotbollsmåndag”. Allt med perfekt HD-kvalitet.

80

C More Live HD är kanalen där det direktsänds matcher när det spelas flera samtidigt. Här visas även repriser för de som vill se redan spelade matcher i efterhand.

82

C More Live 2 HD är en kanal som direktsänder matcher när exempelvis SHL och Allsvenskan har flera matcher som spelas samtidigt. Allt för att du inte ska missa någon match.

83

C More Live 3 HD är en kanal som direktsänder matcher när exempelvis SHL och Allsvenskan har flera matcher som spelas samtidigt. Allt för att du inte ska missa någon match.

84

C More Live 4 HD är en kanal som direktsänder matcher när exempelvis SHL och Allsvenskan har flera matcher som spelas samtidigt. Allt för att du inte ska missa någon match.

85

C More Live 5 HD är en kanal som direktsänder matcher när exempelvis SHL och Allsvenskan har flera matcher som spelas samtidigt. Allt för att du inte ska missa någon match.