• Alla filmer och serier från C More
  • Alla matcher i Allsvenskan och SHL samt PGA-touren i golf
  • Se allt i mobilen och surfplattan

C More Sport, Film & Serier

C More Sport, Film & Serier öppnar dörren till hela C Mores värld. Du får den bästa svenska sporten och de största internationella filmerna och serierna. Allt med oslagbar ljud- och bildkvalitet.

  • Alla filmer och serier från C More
  • Alla matcher i Allsvenskan och SHL samt PGA-touren i golf
  • Se allt i mobilen och surfplattan

Allt från SHL och HockeyAllsvenskan

Med C Mores sportkanaler ser du alla matcher i SHL och HockeyAllsvenskan. Du följer även Allsvenskan och Superettan i fotboll samt världens bästa golfare på PGA-touren.

Svenska storserier och prisade Hollywood-succéer

Nervkittlande thrillers, gripande dramafilmer och roliga komedier. Med C Mores filmkanaler kan du njuta av nya storfilmer och hyllade serier varje vecka. Den 21 januari är det premiär för den fartfyllda actionkomedin Deadpool.

Se allt, överallt

Alla filmer och serier från C More hittar du även i vår playtjänst. Det betyder att du kan se din favoritserie eller någon av C Mores hundratals storfilmer när det passar dig. Playtjänsten hittar du i din HD-box, på webben och i vår app för mobiler och surfplattor. Du får även tillgång till allt innehåll på cmore.se.

Kanaler som ingår

Kanalnamn

Kanalplats

Information

50

C More films huvudkanal och platsen där alla nya filmer har sin premiär. Här kan du skratta, gråta och njuta av hundratals filmpremiärer från de största filmbolagen året runt. Alltid utan reklam och med perfekt HD-kvalitet.

51

På C More Series hittar du flertalet omtalade amerikanska och svenska succéserier. Här sänder vi premiärerna av alla serieavsnitt. Helt utan reklam och med perfekt HD-kvalitet.

52

På C More Hits hittar du nya och klassiska biosuccéer i en härlig blandning. Se alla dina favoriter, dygnet runt, utan reklamavbrott och med perfekt HD-kvalitet.

54

C Mores Stars HD visar både nya biosuccér och klassika storfilmer med betoning på action, komedier och drama. Kanalen sänder dygnet runt och utan reklam.

55

Här hittar du storfilmer, klassiker och barnfilmer från Svensk Filmindustri, dygnet runt. Perfekt för dig som älskar svenska klassiker. Och kanalen är förstås reklamfri.

75

C More Sport HD är Sveriges starkaste sportkanal. Här får du studioinramade matcher från C Mores största ligor och turneringar. Följ Sveriges största och mest populära ligor som Allsvenskan, HockeyAllsvenskan* och SHL. Även Svenska Cupen och utvalda försäsongsmatcher från Allsvenskan, SHL och HockeyAllsvenskan. Dessutom visas SM-slutspelet och slutspelet i HockeyAllsvenskan samt Elitserien i Speedway. Allt med perfekt HD-kvalitet.

77

Sveriges första renodlade golfkanal med en helt ny studio, ny golftrupp och redaktionell inramning med fokus på de mest spännande spelarna och svenskarna på PGA-touren.

78

C More Hockey HD är den renodlade hockeykanalen som är ett måste för att följa svensk topphockey. Här sänds matcher från SHL och HockeyAllsvenskan inklusive utvalda försäsongsmatcher och SM-slutspelet. Allt med perfekt HD-kvalitet.

79

C More Fotboll HD är kanalen som är helt dedikerad åt fotboll och sänder året runt. Här kan du se matcher från Allsvenskan, Svenska Cupen och U21 Allsvenskan. Du ser även utvalda försäsongsmatcher, förturneringar och magasinprogramet ”Fotbollsmåndag”. Allt med perfekt HD-kvalitet.

80

C More Live HD är kanalen där det direktsänds matcher när det spelas flera samtidigt. Här visas även repriser för de som vill se redan spelade matcher i efterhand.

82

C More Live 2 HD är en kanal som direktsänder matcher när exempelvis SHL och Allsvenskan har flera matcher som spelas samtidigt. Allt för att du inte ska missa någon match.

83

C More Live 3 HD är en kanal som direktsänder matcher när exempelvis SHL och Allsvenskan har flera matcher som spelas samtidigt. Allt för att du inte ska missa någon match.

84

C More Live 4 HD är en kanal som direktsänder matcher när exempelvis SHL och Allsvenskan har flera matcher som spelas samtidigt. Allt för att du inte ska missa någon match.

85

C More Live 5 HD är en kanal som direktsänder matcher när exempelvis SHL och Allsvenskan har flera matcher som spelas samtidigt. Allt för att du inte ska missa någon match.