• Alla C Mores sportkanaler
  • Alla matcher i SHL och Allsvenskan samt PGA-touren i golf
  • Se allt i mobilen och surfplattan

C More Sport

Med C More Sport ser du allt med dina svenska favoritlag. Förutom alla matcher i SHL och HockeyAllsvenskan följer du även Allsvenskan och Superettan i fotboll samt PGA-touren i golf med vår egna golfstjärna Henrik Stenson.

  • Alla C Mores sportkanaler
  • Alla matcher i SHL och Allsvenskan samt PGA-touren i golf
  • Se allt i mobilen och surfplattan

All sport från C More

Med C Mores sportkanaler ser du alla matcher i SHL och HockeyAllsvenskan. Du följer även Allsvenskan och Superettan i fotboll samt världens bästa golfare på PGA-touren.

Alla matcher på alla skärmar

Med ett C More Sport-abonnemang kan du se alla C Mores sportkanaler live i datorn, mobilen eller surfplattan. Perfekt för dig som ofta är på språng men aldrig vill missa en minut med ditt favoritlag. 

Läs mer om ToGo

Kanaler som ingår

Kanalnamn

Kanalplats

Information

75

C More Sport HD är en bred sportkanal. Här ser du bl.a. utvalda toppmatcher från Allsvenskan och SHL och Zlatans matcher i Ligue 1. Allt i perfekt HD-kvalitet.

76

C More Tennis ser du tennis i världsklass. Du kan bland annat följa ATP- och WTA-turneringar, Davis Cup och Wimbledon.

77

Sveriges första renodlade golfkanal med en helt ny studio, ny golftrupp och redaktionell inramning med fokus på de mest spännande spelarna och svenskarna på PGA-touren.

78

Den renodlade hockeykanalen C More Hockey är ett måste för att följa svensk topphockey.

79

Med C More Fotboll HD kan du se den bästa fotbollen på C More i HD. Här får du bl.a. utvalda toppmatcher från Allsvenskan.

80

C More Live HD är kanalen som visar extramatcher när du inte vill missa någonting.

81

På C More Live ser du matcher och event från C More när det spelas flera matcher samtidigt, allt för att du inte ska missa någon match.

82

C More Live 2 är en eventkanal som sänder matcher från C More när det spelas flera matcher samtidigt, allt för att du inte ska missa någon match.

83

C More Live 3 HD är en kanal från C More som sänder event som matcher från C More när det spelas flera matcher samtidigt, allt för att du inte ska missa någon match.

84

C More Live 4 HD är en eventkanal som visar matcher från C More när det spelas flera matcher samtidigt, allt för att du inte ska missa någon match.

127

C More Sport är Sveriges starkaste sportkanal. Vi har utökat sändningstiderna och sänder fler matcher, studioinramningar och magasinsprogram än någonsin.