• Våra populäraste kanaler
 • 11 HD-kanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

Baspaketet

Baspaketet är ett lite mindre paket för dig som inte tittar jättemycket på tv. Här får du några av de största och populäraste tv-kanalerna på marknaden, till ett förmånligt pris.

 • Våra populäraste kanaler
 • 11 HD-kanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

Kanaler som ingår

Kanalnamn

Kanalplats

Information

1

På SVT1 HD kan du se drama, nöje, sport och evenemang i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT1.

2

SVT2 HD visar föreställningar, dokumentärer, samhällsprogram och naturserier i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT2.

3

TV3 HD visar samma innehåll som den vanliga TV3. Enda skillnaden är att allt sänds i HD-kvalitet.

4

TV4 HD är tv-kanalen som har något för hela familjen. Här får du en bra blandning av sport, filmer, serier, samhällsprogram, nyheter och engagerande dokumentärer.

5

På Kanal 5 HD får du se favoritprogram så som Grey´s Anatomy, Cougar Town, Big Bang Theory och CSI i HD. Dessutom får du se omtalade nyheter så som Body of Proof och The River.

6

På TV6 ser du fartfylld och humoristisk underhållning varje dag. Några poulära serier är 2 ½ Men, Simpsons och Family Guy.

7

Sjuan är den breda feelgood-kanalen som står för fascinerande tv med personlighet och hjärta. Här visas mängder av färgstark underhållning i form av både reality, dramaserier, filmer och spänning. Sjuan är kanalen som bjuder på en skön stund i vardagen.

TV8

8

TV8 är den svenska aktualitets- och underhållningskanalen där du kan se allt från aktuella nyheter, samhällsjournalistik och debatter till kända dramaserier och storfilmer.

9

Svensk underhållningskanal för en publik med höga krav på kvalitet. Här visas prisbelönta serier, filmer och dokumentärer. Men du kan även se stora sportevenemang så som Europa League och VM-kvalet.

12

TV12 – en lite roligare TV-kanal med fokus på humor, film och sport. Medan humorprogrammen sätter prägel på vardagstablån, sätter filmerna i vår Tio-Bio färg på kvällarna. Dessutom kommer vi att följa de stora mästerskapen under året. Välkommen till TV12 och hitta dina favoriter.

13

Kunskapskanalen - den nyfikna kanalen. Det bästa alternativet för tittaren som söker efter mer fängslande, fördjupande och engagerande program i tv. Nu i HD-kvalitet.

28

Barnkanalen är tv-kanalen för barn om stimulerar, bekräftar och utvecklar dem på deras egna villkor. Barnkanalen (SVTB) är som en självklar kompis som finns där – både när livet är lätt och svårt.

28

SVT 24 är kanalen med aktuella repriser och nyheter för nattugglor men också helgsport för många olika intressen. Nu i HD.

34

TV4 Komedi visar stand-up, slapstick, situationskomik, ironi, sitcoms, komedier, tecknat, serier.

35

TV4 Guld sänder kultprogrammen och tv-serierna som det förr pratades om dagen efter. På TV4 Guld finns hela tv-historien i en och samma kanal.

92

Sky News är kanalen som sänder aktuella och professionella analyser, tillsammans med nyheter varje timme och massor med sport!

94

Al Jazeera English är en 24-timmars nyhetskanal som förutom nyhetssändningar visar program som ger röst åt många berättelser, främjar debatten och utmanar uppfattningar.

131

Sveriges första tv-kanal. Här hittar du programmen som många pratar om och som alla tittar på. Evenemang, drama, nöje, nyheter och sport – SVT1 är originalet.

132

Här hittar du dokumentärer från Sverige och världen, frågvisa faktaprogram och oväntade möten.

TV4

134

TV4 visar storslagen familjeunderhållning, nyskriven svensk dramatik, serier, spänning, de största sportmästerskapen och de senaste nyheterna.

100

SVT 24 är kanalen med aktuella repriser och nyheter för nattugglor men också helgsport för många olika intressen.

 

 

 

Sport som engagerar

Med Baspaketet kan du följa de stora sporthändelserna. Hockey-VM ser du i TV4 och Vinterstudion i SVT visar varje säsong skidåkning i absolut världsklass. Med Kanal 5 och Kanal 9 får du dessutom Europeisk toppfotboll från EM-kvalet och Europa League. 

Film och serier vi älskar

Med Baspaketet ser du prisbelönta filmer och tv-serier varje vecka. Allt från svenska komedier till Hollywood-klassiker. Med de 6 HD-kanalerna se du allt i oslagbar bildkvalitet. 

Spännade samhällsprogram

Följ händelserna och människorna som förändrar världen. Dokumentärer, intervjuer och samhällsprogram – både SVT och TV4 leveraras i knivskarp HD-kvalitet.  

Playtjänsten ingår

Canal Digitals playtjänst ingår i alla abonnemang. Där kan du bland annat hyra film och se dina favoritprogram när det passar dig – antingen på tv:n eller i din dator. 

Läs mer

 

Kampanj just nu!

 

 

Familjepaketet
 • Mängder av kanaler för hela familjen
 • Sveriges bästa HD-utbud med 27 HD-kanaler
 • Massor av amerikanska storserier i playtjänsten

359 kr/mån

Läs mer
Baspaketet
 • Våra populäraste kanaler
 • 11 HD-kanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

229 kr/mån

Läs mer
Baspaketet Extra
 • 30 kanaler, varav 17 i HD
 • 4 renodlade fakta- och dokumentärkanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

309 kr/mån

Läs mer