• 30 kanaler, varav 17 i HD
 • 4 renodlade fakta- och dokumentärkanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

Baspaketet Extra

Med Baspaketet Extra får du allt som ingår i Baspaketet – plus 13 utvalda kanaler från Familjepaketet. Perfekt för dig som vill krydda ditt tv-abonnemang med fler fakta- och dokumentärkanaler.

 • 30 kanaler, varav 17 i HD
 • 4 renodlade fakta- och dokumentärkanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

Kanaler som ingår

Kanalnamn

Kanalplats

Information

1

På SVT1 HD kan du se drama, nöje, sport och evenemang i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT1.

2

SVT2 HD visar föreställningar, dokumentärer, samhällsprogram och naturserier i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT2.

3

TV3 HD visar samma innehåll som den vanliga TV3. Enda skillnaden är att allt sänds i HD-kvalitet.

4

TV4 HD är tv-kanalen som har något för hela familjen. Här får du en bra blandning av sport, filmer, serier, samhällsprogram, nyheter och engagerande dokumentärer.

5

På Kanal 5 HD får du se favoritprogram så som Grey´s Anatomy, Cougar Town, Big Bang Theory och CSI i HD. Dessutom får du se omtalade nyheter så som Body of Proof och The River.

6

På TV6 ser du fartfylld och humoristisk underhållning varje dag. Några poulära serier är 2 ½ Men, Simpsons och Family Guy.

7

Sjuan är den breda feelgood-kanalen som står för fascinerande tv med personlighet och hjärta. Här visas mängder av färgstark underhållning i form av både reality, dramaserier, filmer och spänning. Sjuan är kanalen som bjuder på en skön stund i vardagen.

TV8

8

TV8 är den svenska aktualitets- och underhållningskanalen där du kan se allt från aktuella nyheter, samhällsjournalistik och debatter till kända dramaserier och storfilmer.

9

Svensk underhållningskanal för en publik med höga krav på kvalitet. Här visas prisbelönta serier, filmer och dokumentärer. Men du kan även se stora sportevenemang så som Europa League och VM-kvalet.

10

På TV10 bjuds du på både sport och underhållande fakta. Formel 1-kvalen och Speedway GP är exempel på två populära sporträttigheter.

11

Kanal 11 HD är kanalen som med avslappnad attityd och glimten i ögat bjuder på färgsprakande och lättsamma program. För den som älskar tv och underhållning.

12

TV12 – en lite roligare TV-kanal med fokus på humor, film och sport. Medan humorprogrammen sätter prägel på vardagstablån, sätter filmerna i vår Tio-Bio färg på kvällarna. Dessutom kommer vi att följa de stora mästerskapen under året. Välkommen till TV12 och hitta dina favoriter.

13

Kunskapskanalen - den nyfikna kanalen. Det bästa alternativet för tittaren som söker efter mer fängslande, fördjupande och engagerande program i tv. Nu i HD-kvalitet.

15

Discovery Channel ger dig program där människan står i fokus. Vetenskap och teknik blandas med dokumentärer om annorlunda jobb eller personer som testar gränserna under extrema förhållanden.

16

TLC är en underhållningskanal med kvinnlig touch. Programmen handlar om allt från karriär, mode, relationer, kropp och hälsa till drama, reality och brott.

17

TV4 Fakta visar aktuella och internationella dokumentärfilmer, intressanta kriminalfall, medicinserier och historiska skildringar.

20

National Geographic Channel HD ger dig National Geographic i HD! Allt du älskar med kanalen – arkeologi, expeditioner, kulturer, astronomi, och naturfenomen – bara bättre!

21

Följ med på en fantastisk resa, där HISTORY knyter samman den moderna världen med sina historiska rötter.

23

Travel Channel HD är en resekanal med program från världens alla hörn - allt från lyxresor till ekosemestrar.

28

Barnkanalen är tv-kanalen för barn om stimulerar, bekräftar och utvecklar dem på deras egna villkor. Barnkanalen (SVTB) är som en självklar kompis som finns där – både när livet är lätt och svårt.

28

SVT 24 är kanalen med aktuella repriser och nyheter för nattugglor men också helgsport för många olika intressen. Nu i HD.

TNT

31

TNT är Turners underhållningskanal som fokuserar på drama med hög kvalité.

34

TV4 Komedi visar stand-up, slapstick, situationskomik, ironi, sitcoms, komedier, tecknat, serier.

35

TV4 Guld sänder kultprogrammen och tv-serierna som det förr pratades om dagen efter. På TV4 Guld finns hela tv-historien i en och samma kanal.

43

Vh1 Classic är musikkanalen som dedikerat sig helt åt gamla godingar som du inte trodde fanns. Väck gamla minnen till liv och häng med på resa utan dess like.

61

Disney Channel ger dig det allra bästa från Disneys magiska värld. Alla programmen är dubbade eller textade på svenska.

65

Nick Jr är barnkanalen som riktar sig till barn mellan 2-6 år. Kanalen är på svenska och är helt reklamfri. Barnprogrammen i Nick Jr är framför allt pedagogiska, underhållande tecknade serier som tilltalar de allra minsta.

91

BBC World News är en internationell nyhets- och informationskanal som sänds på engelska 24 timmar om dygnet för en internationell publik.

92

Sky News är kanalen som sänder aktuella och professionella analyser, tillsammans med nyheter varje timme och massor med sport!

94

Al Jazeera English är en 24-timmars nyhetskanal som förutom nyhetssändningar visar program som ger röst åt många berättelser, främjar debatten och utmanar uppfattningar.

131

Sveriges första tv-kanal. Här hittar du programmen som många pratar om och som alla tittar på. Evenemang, drama, nöje, nyheter och sport – SVT1 är originalet.

132

Här hittar du dokumentärer från Sverige och världen, frågvisa faktaprogram och oväntade möten.

TV4

134

TV4 visar storslagen familjeunderhållning, nyskriven svensk dramatik, serier, spänning, de största sportmästerskapen och de senaste nyheterna.

100

SVT 24 är kanalen med aktuella repriser och nyheter för nattugglor men också helgsport för många olika intressen.

Playtjänsten ingår

Canal Digitals playtjänst ingår i alla abonnemang. Där kan du bland annat hyra film och se dina favoritprogram när det passar dig – antingen på tv:n eller i din dator. 

Läs mer

 

Kampanj just nu!

 

 

Familjepaketet
 • Mängder av kanaler för hela familjen
 • Sveriges bästa HD-utbud med 27 HD-kanaler
 • Massor av amerikanska storserier i playtjänsten

359 kr/mån

Läs mer
Baspaketet
 • Våra populäraste kanaler
 • 11 HD-kanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

229 kr/mån

Läs mer
Baspaketet Extra
 • 30 kanaler, varav 17 i HD
 • 4 renodlade fakta- och dokumentärkanaler
 • HD-kanaler ingår utan extra kostnad

309 kr/mån

Läs mer