Varje vecka ser du mängder av bra film och serier på våra kanaler. Här ser du ett axplock av vad som visas just nu – och vad som kommer framöver.

Aktuellt

Massor av påskspänning i playtjänsten
Publicerad den 13 april
13 april

Massor av påskspänning i playtjänsten

Ont om karameller i påsk-tv-tablån? Tur då att vår playtjänst är fulladdad med hela säsonger av en rad spännande kriminalserier. Här är 5 tips för dig som planerar att spendera helgen i tv-soffan.

Saknad (C More)

Svenskt kriminaldrama i kallakårar-framkallande frikyrkomiljö med bland andra Johan Wideberg, Helena Bergström, Samuel Fröler och Molly Nutley. Gjorde tittarsuccé när den hade premiär på C More i januari. 4 avsnitt á 44 minuter. Perfekt att plöja en lat påskdag!

 

Search Party (TNT)

Kritikerrosad amerikansk dramakomedi om ett kompisgäng i New York som tar upp spåret på en försvunnen collegestudent. Rolig, mystisk och mörk på samma gång. Hela första säsongen finns att se i playtjänsten för alla Familjepaketskunder. 10 avsnitt á ca 20 minuter. Långfredagen är räddad!    

 

Cardinal (C More)

Kanadensisk serie baserad på Giles Blunts deckare om kriminalkommisare John Cardinal. Denna gång ska han tillsammans med sin kollega utreda mordet på en ung flicka. Kallt, mörkt och otäckt stämningsfullt. 6 avsnitt á 41 minuter. Bara att bocka av.  

 

American Crime (ABC Studios)

Hyllad och prisad amerikanskt kriminaldrama som tidigare visats på Kanal 5. Super-socialrealistikst med fokus på offret och hur människliga relationer påverkas av allvarliga brott. Säsong 1 och 2 finns i playtjänsten för alla Familjepaketskunder. Se! 

 

Arkiv X (FOX+)

90-talsklassiker om den dynamiska FBI-duon Dana Scully och Fox Mulder som arbetar på avdelningen för paranormala fenomen. Ufon, aliens, mord och mystik. Har du Familjepaketet hittar du alla 10 säsonger av denna kultserie i playtjänsten. Se om den från början eller leta upp favoritavsnittet! 

Rogue One: A Star Wars Story – nu att hyra i playtjänsten!
Publicerad den 12 april
12 april

Rogue One: A Star Wars Story – nu att hyra i playtjänsten!

Nu finns den senaste Star Wars-filmen att hyra i vår playtjänst. Se den ikväll!

Hyr den hyllade Star Wars-filmen i playtjänsten

Rogue One: A Star Wars Story är den första helt fristående filmen som utspelar sig i George Lucas Star Wars-universum. Filmen hyllades stort av kritikerna när den hade biopremiär i december, och den beskrivs som betydligt tuffare, smutsigare och mer dystopisk än sina förlagor.

Från den 12 april finns Rogue One: A Star Wars Story att hyra i playtjänsten. Se den här!

Rysarserien Outcast är tillbaka på FOX
Publicerad den 05 april
05 april

Rysarserien Outcast är tillbaka på FOX

Säsong 2 av Outcast har premiär på FOX den 10 april kl 21:55. Vågar du titta?

Outcast tillbaka på FOX

Fastnade du för den första säsongen av Walking Dead-skaparen Robert Kirkmans rysarserie Outcast? Den 10 april är det premiär för säsong 2 som består av tio entimmeslånga avsnitt. 21:55 är tiden som gäller och FOX är kanalen att knappa in. Vågar du titta?  

Premiär: måndag 10 april
Tid: 21:55
Kanal: FOX

FOX ligger på kanalplats 30 och ingår i Familjepaketet.

Nytt på C More
Publicerad den 17 mars
17 mars

Nytt på C More

Våren på C More är fylld av spänning, humor och dramatik. Just nu kan du bland annat se det verklighetsbaserade musikdramat Straight outta Compton och C Mores nya seriesatsning Farang. Alla filmer och serier finns i playtjänsten och i vår app.

Straight outta Compton

Genre: drama

Verklighetsbaserat musikdrama om N.W.A., den inflytelserika rapgruppen från Compton i Los Angeles som vände upp och ner på hiphopvärlden i slutet av 80-talet och etablerade gangsterrap som genre. Filmen skildrar gruppens uppgång och fall, och följer de tongivande medlemmarna Ice Cube, Dr Dre och Eazy-E genom framgångarna och kontroverserna. Se Straight outta Compton här!

Trainwreck

Genre: komedi

Amy är en hårt festande, lagom ambitiös skribent i New York som lever ett tygellöst singelliv, utan en tanke på att någonsin stadga sig. Men när hon skriver ett reportage om en charmig läkare som visar ett genuint intresse för henne börjar hon ifrågasätta hela sin livsstil. Komedistjärnan Amy Schumer spelar huvudrollen och har sällskap av Bill Hader, Tilda Swinton och basketstjärnan LeBron James. Se Trainwreck här!

Farang

Genre: dramathriller (serie)

C More fortsätter satsningen på svenska kvalitetsproduktioner med den nya dramathrillerserien Farang. Ola Rapace spelar Rickard, en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner flyr till Thailand där han lever med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Dotterns närvaro blir en väg ur isoleringen, men priset är sårbarhet och snart är både Rickard och Thyra i faraSe Farang här!

Ted 2

Genre: komedi

Välkommen tillbaka till Jurassic Park där en ny äventyrspark byggts på samma plats som den första. Det ska bli en nystart för företaget bakom dinosaurieteknologin, och till en början går allt bra. Men när en av skräcködlorna, en genetiskt modifierad mordmaskin, rymmer, förvandlas familjeparadiset till en mardröm. I huvudrollerna syns Chris Pratt och Bryce Dallas Howard. Se Ted 2 här!

Jurassic World

Genre: action, äventyr

Välkommen tillbaka till Jurassic Park där en ny äventyrspark byggts på samma plats som den första. Det ska bli en nystart för företaget bakom dinosaurieteknologin, och till en början går allt bra. Men när en av skräcködlorna, en genetiskt modifierad mordmaskin, rymmer, förvandlas familjeparadiset till en mardröm. I huvudrollerna syns Chris Pratt och Bryce Dallas Howard. Se Jurassic World här!

Girls

Genre: komedi (serie)

Den sjätte och sista säsongen av HBO:s succéserie om Hannah, Marnie, Jessa och Shoshanna och deras händelserika New York-liv. När vi återser de fyra vännerna satsar Hannah och Shoshanna fullt ut på sina karriärer, medan Marnie och Jessa möter nya utmaningar i sina relationer. Flerfaldigt prisbelönade "Girls" är skapad av Lena DunhamSe Girls här!

Ice

Genre: kriminaldrama

Amerikansk kriminaldramaserie som utspelar sig i Los Angeles diamantbransch där halvbröderna Jake och Freddy arbetar för sin far Isaac. Donald Sutherland ses som Pieter Van De Bruin, som kontrollerar den internationella ädelstenshandeln och hänsynslöst manipulerar spelets regler. Serien är skapad av Antoine Fuqua, (Southpaw och Training Day) och James Manos, Jr. (The Sopranos, The Shield och Dexter). Se Ice här!

Run all night

Genre: kriminaldrama

Jimmy Conlon (Liam Neeson) är en pensionerad gangster som tvingas rycka ut till sin son Michaels (Joel Kinnaman) försvar när han får ett pris på sitt huvud. Det som gör saken komplicerad är att ordern kommer från bossen Sean (Ed Harris), en gammal vän till Jimmy. Jimmy måste nu försöka hålla både sig själv och Michael vid liv medan han får ordning på en kaotisk situation. Se Run all night här!

Farang – ny originalserie från C More med Ola Rapace
Publicerad den 24 februari
24 februari

Farang – ny originalserie från C More med Ola Rapace

C Mores nya dramathrillerserie Farang utspelar sig i Thailand där smågangstern Rickard (Ola Rapace) lever med skyddad identitet. Avsnitten visas på torsdagkvällar kl 21 på C More Series HD och finns samma dag tillgängligt i vår playtjänst.

Se Ola Rapace i C Mores nya dramathrillerserie Farang

C More fortsätter satsningen på svenska kvalitetsproduktioner med den nya dramathrillerserien Farang. Ola Rapace spelar Rickard, en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner flyr till Thailand där han lever med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Dotterns närvaro blir en väg ur isoleringen, men priset är sårbarhet och snart är både Rickard och Thyra i fara.

I rollerna ser vi både svenska och thailändska skådespelare, bland andra Louise Nyvall (”Pojkarna”) som dottern Thyra och den thailändska stjärnan Yayaying Rhatha Phongam.

Titta i playtjänsten eller på C More Series HD

Farang består av totalt 8 avsnitt och visas på torsdagar kl 21:00 på C More Series HD. Samma dag som avsnitten går på tv hittar du dem även i vår playtjänst – streama via din dator, mobil, surfplatta eller HD-box.

> Här hittar du de senaste asvnitten