Varje vecka ser du mängder av bra film och serier på våra kanaler. Här ser du ett axplock av vad som visas just nu – och vad som kommer framöver.

Aktuellt

Game of Thrones tillbaka på C More
Publicerad den 04 juli
04 juli

Game of Thrones tillbaka på C More

Game of Thrones är äntligen tillbaka och du följer hela säsong 7 på C More med start 17 juli.

Game of Thrones säsong 7 – premiär på C More 17 juli

Vintern har kommit till Westeros där en ansträngd Cersei just har intagit järntronen. Fiender hotar i alla riktningar och Daenerys flotta är flankerad av fullvuxna drakar på resan över havet, medan Jon fortsätter att samla trupper i norr.

Se alla avsnitt i playtjänsten eller på C More Series HD

Säsong 7 av Game of Thrones har premiär den 17 juli. Alla sju avsnitt sänds på C More Series HD samtidigt som de visas i USA, dvs. på måndagar kl 03:00 lokal tid. Samma kanal visar även avsnittet igen kl 21. 

Efter att avsnittet visats på tv hittar du det även i vår playtjänst.

Premiär: måndag 17 juli
Kanal: C More Series HD
Tid: 03:00 och 21:00

Torpederna tillbaka på C More
Publicerad den 02 maj
02 maj

Torpederna tillbaka på C More

Det har äntligen blivit dags för en ny säsong av den svenska dramakomediserien Torpederna. Premiäravsnittet ser du på C More den 4 maj.

Torpederna 2 – premiär på C More 4 maj

Sonny och Nima är antagligen världens sämsta fifflare. Kåkfararen Sonny (spelad av Torkel Petersson) vill egentligen bara leva ett lugnt Svenssonliv men har genom sina kriminella återfall och snedsteg lyckats stöta bort kvinnan i sitt liv. Nima (spelad av Leo Razzak) är alltid på jakt efter snabba cash men är å andra sidan inte Sveriges smidigaste skurk. När andra säsongen inleds är båda på flykt från gangsterkungen Göran (spelad av Dragomir Mrsic).

Torpederna är regisserad av Måns Herngren och bland de nya namnen finns Carolina Gynning och Anna Bjelkerud.    

Se alla avsnitt i playtjänsten eller på C More Series HD

Torpederna 2 består av 6 avsnitt och visas på torsdagkväll kl 21 på C More Series HD. Samma dag som avsnitten visas på tv kommer de även finnas tillgängliga i playtjänsten, via vår app samt på webben. Där hittar du även hela säsong 1.

Premiär: 4 maj
Tid: 21:00
Kanal: C More Series HD (avsnitten läggs samma dag upp i vår playtjänst)     

> Se de senaste avnitten här 

 

Genius – helt ny dramaserie på National Geographic
Publicerad den 28 april
28 april

Genius – helt ny dramaserie på National Geographic

Vem var egentligen människan Albert Einstein? I National Geographics helt nya dramasatsning Genius får vi lära känna en av vår tids största vetenskapsmän och innovatörer på djupet. Serien har premiär den 23 april och visas på söndagkvällar kl 22.

Vem var människan bakom geniet?

Få människor känner till hela historien om Albert Einstein. Vi känner till de makalösa bedrifterna inom vetenskapen men inte så mycket om Einsteins turbulenta privatliv med passionerade och komplexa relationer. Fram tills nu. Med Geoffrey Rush i huvudrollen skildras historien om hur Albert kom att bli “Einstein”. En historia om en ung rebell med storslagna tankar och idéer likväl som en historia om hjärtlösa relationer, otrohet och svek. 

Genius består av 10 entimmes långa avsnitt och är National Geographics första manusbaserade dramasatsning någonsin.

Premiär: söndag 23 april
Tid: 22:00
Kanal: National Geographic (kanalplats 20)

National Geographic ingår i Familjepaketet och Baspaketet Extra.

Exklusiv intervju med stjärnproducenten Ron Howard

Inför premiären av Genius fick Canal Digital en exklusiv intervju med seriens producent och regissör, Ron Howard. Se hela samtalet nedan. 

Massor av påskspänning i playtjänsten
Publicerad den 13 april
13 april

Massor av påskspänning i playtjänsten

Ont om karameller i påsk-tv-tablån? Tur då att vår playtjänst är fulladdad med hela säsonger av en rad spännande kriminalserier. Här är 5 tips för dig som planerar att spendera helgen i tv-soffan.

Saknad (C More)

Svenskt kriminaldrama i kallakårar-framkallande frikyrkomiljö med bland andra Johan Wideberg, Helena Bergström, Samuel Fröler och Molly Nutley. Gjorde tittarsuccé när den hade premiär på C More i januari. 4 avsnitt á 44 minuter. Perfekt att plöja en lat påskdag!

 

Search Party (TNT)

Kritikerrosad amerikansk dramakomedi om ett kompisgäng i New York som tar upp spåret på en försvunnen collegestudent. Rolig, mystisk och mörk på samma gång. Hela första säsongen finns att se i playtjänsten för alla Familjepaketskunder. 10 avsnitt á ca 20 minuter. Långfredagen är räddad!    

 

Cardinal (C More)

Kanadensisk serie baserad på Giles Blunts deckare om kriminalkommisare John Cardinal. Denna gång ska han tillsammans med sin kollega utreda mordet på en ung flicka. Kallt, mörkt och otäckt stämningsfullt. 6 avsnitt á 41 minuter. Bara att bocka av.  

 

American Crime (ABC Studios)

Hyllad och prisad amerikanskt kriminaldrama som tidigare visats på Kanal 5. Super-socialrealistikst med fokus på offret och hur människliga relationer påverkas av allvarliga brott. Säsong 1 och 2 finns i playtjänsten för alla Familjepaketskunder. Se! 

 

Arkiv X (FOX+)

90-talsklassiker om den dynamiska FBI-duon Dana Scully och Fox Mulder som arbetar på avdelningen för paranormala fenomen. Ufon, aliens, mord och mystik. Har du Familjepaketet hittar du alla 10 säsonger av denna kultserie i playtjänsten. Se om den från början eller leta upp favoritavsnittet! 

Rogue One: A Star Wars Story – nu att hyra i playtjänsten!
Publicerad den 12 april
12 april

Rogue One: A Star Wars Story – nu att hyra i playtjänsten!

Nu finns den senaste Star Wars-filmen att hyra i vår playtjänst. Se den ikväll!

Hyr den hyllade Star Wars-filmen i playtjänsten

Rogue One: A Star Wars Story är den första helt fristående filmen som utspelar sig i George Lucas Star Wars-universum. Filmen hyllades stort av kritikerna när den hade biopremiär i december, och den beskrivs som betydligt tuffare, smutsigare och mer dystopisk än sina förlagor.

Från den 12 april finns Rogue One: A Star Wars Story att hyra i playtjänsten. Se den här!