Varje vecka ser du mängder av bra film och serier på våra kanaler. Här ser du ett axplock av vad som visas just nu – och vad som kommer framöver.

Aktuellt

Nytt på C More
Publicerad den februari 17, 2017
februari 17, 2017

Nytt på C More

Vintern på C More är fylld av spänning, humor och dramatik. Just nu kan du bland annat se actionäventyret Jurassic World och sista säsongen av den populära komediserien Girls. Alla filmer och serier finns i playtjänsten och våra i våra appar.

Jurassic World

Genre: action, äventyr

Välkommen tillbaka till Jurassic Park där en ny äventyrspark byggts på samma plats som den första. Det ska bli en nystart för företaget bakom dinosaurieteknologin, och till en början går allt bra. Men när en av skräcködlorna, en genetiskt modifierad mordmaskin, rymmer, förvandlas familjeparadiset till en mardröm. I huvudrollerna syns Chris Pratt och Bryce Dallas Howard. Se filmen här!

Girls

Genre: komedi, drama

Den sjätte och sista säsongen av HBO:s succéserie om Hannah, Marnie, Jessa och Shoshanna och deras händelserika New York-liv. När vi återser de fyra vännerna satsar Hannah och Shoshanna fullt ut på sina karriärer, medan Marnie och Jessa möter nya utmaningar i sina relationer. Flerfaldigt prisbelönade "Girls" är skapad av Lena DunhamSe filmen här!

Ice

Genre: kriminaldrama

Amerikansk kriminaldramaserie som utspelar sig i Los Angeles diamantbransch där halvbröderna Jake och Freddy arbetar för sin far Isaac. Donald Sutherland ses som Pieter Van De Bruin, som kontrollerar den internationella ädelstenshandeln och hänsynslöst manipulerar spelets regler. Serien är skapad av Antoine Fuqua, (Southpaw och Training Day) och James Manos, Jr. (The Sopranos, The Shield och Dexter). Se serien här!

Run all night

Genre: kriminaldrama

Jimmy Conlon (Liam Neeson) är en pensionerad gangster som tvingas rycka ut till sin son Michaels (Joel Kinnaman) försvar när han får ett pris på sitt huvud. Det som gör saken komplicerad är att ordern kommer från bossen Sean (Ed Harris), en gammal vän till Jimmy. Jimmy måste nu försöka hålla både sig själv och Michael vid liv medan han får ordning på en kaotisk situation. Se serien här!

Deadpool

Genre: action, komedi

Amerikansk actionkomedi från 2016 med Ryan Reynolds. Den kaxige legosoldaten Wade kidnappas och utsätts för ett brutalt medicinskt experiment. Det förstör hans utseende, men ger honom superkrafter. En bitter Wade döper om sig till Deadpool, beväpnar sig till tänderna och börjar planera en gruvlig hämnd. Se filmen här!

American Sniper

Genre: action, drama

Verklighetsbaserat actiondrama av Clint Eastwood med Bradley Cooper och Sienna Miller. Det här är berättelsen om krypskytten Chris Kyle, vars insatser på slagfältet för USA i Irak gjort honom till en legend inom marinkåren. Men på hemmaplan efter avslutade uppdrag har han svårt att anpassa sig till vardagen, och slitningarna mellan honom och familjen blir påtagliga. Se filmen här!

Fast & Furious 7

Genre: action

Spektakulärt actionäventyr där vi återser Dominic Toretto och hans fartfyllda kriminella gäng. Dom och de andra har sedan länge dragit sig tillbaka från brottets bana, men det förflutna hinner ikapp de forna kumpanerna, och de tvingas åter stråla samman och konfrontera sina fiender. Vin Diesel, Michelle Rodriguez och de andra får här sällskap av Dwayne Johnson, Kurt Russell och Jason StathamSe filmen här!

Good Behavior – nytt spännade drama på TNT
Publicerad den februari 09, 2017
februari 09, 2017

Good Behavior – nytt spännade drama på TNT

Kriminalitet, passion, missbruk, bedrägerier och mystik. TNT:s nya dramaserie Good Behavior verkar innehålla det mesta. Premiär 9 februari kl 21:55 på TNT.

Ny hyllad dramaserie på TNT

TNT:s nya dramaserie Good Behavior, med Michelle Dockery i huvudrollen (känd som Lady Mary i Downtown Abbey), handlar om ex-tjuven och bedragaren Letty Raines som just släppts ut från fängelset i förtid för sitt goda uppförande. Till en början sköter hon sitt jobb som servitris och är beslutsam om att hålla sig borta från trubbel, men det dröjer inte länge innan frästelserna blir för stora och Letty halkar in i sina gamla beteendemönster igen.

I amerikanska medier har Good Behavior hyllats, bland annat för Dockerys skådespelarinsats där hon verkligen lyckas framhäva den färgstarka och klurigt karismatiska karaktären Letty.

Premiär: 9 februari
Tid: 21:55 (alla avsnitt hittar du sen i vår playtjänst)
Kanal: TNT

TNT ingår i Familjepaketet och ligger på kanalplats 31.

Premiär för splitterny X-Men-serie på FOX
Publicerad den februari 03, 2017
februari 03, 2017

Premiär för splitterny X-Men-serie på FOX

Älskar du superhjältar i allmänhet och X-Men i synnerhet? Goda nyheter! Marvels splitternya X-Men-serie Legion har premiär torsdagen den 9 februari och visas exklusivt på FOX.

Premiär för ny X-Men-serie på FOX

Legion är namnet på FOX ooch Marvels helt nya X-Men-serie där vi får följa historien om den mycket speciella unge mannen David Haller, X-Men-grundaren professor Xaviers son. Den första säsongen består av 8 avsnitt och visas på torsdagkvällar kl 21:55 på FOX.

Serien är skapad av Noah Hawley, mannen bakom den hyllade och flerfaldigt Golden Globe-belönade thrillerserien Fargo. Huvudrollen spelas av Dan Stevens som är mest känd för sin tolkning av den sympatiske Matthew Crawley i det brittiska kostymdramat Downton Abbey. Läs mer om Legion och karaktärena i serien här.

Premiär: 9 februari
Tid: 21:55
Kanal: FOX

FOX ingår i Familjepaketet och ligger på kanalplats 30.

SVT-premiärerna du inte vill missa
Publicerad den januari 09, 2017
januari 09, 2017

SVT-premiärerna du inte vill missa

SVT rivstartar 2017 med massor av nya seriestarter. Här är några premiärer att hålla ett extra öga på.

Tisdag 10/1

Familjer på äventyr, SVT1 kl 20
I den tredje säsongen av "Familjer på äventyr" möter vi fyra nya familjer under sex program: Seglarna som ska korsa Atlanten i en pytteliten båt, utvandrarna som flyttar till Spanien för att börja ett nytt liv, äventyrarna i Sydafrika som lever som om varje dag vore den sista och sökarna som letar efter lugnet på Grönland. Men vad gör man när barnen absolut inte vill följa med?

Veckans brott, SVT1 kl 21
Premiär för säsong 14 av SVT:s populära kriminalprogram, där hela sveriges favoritprofessorn Leif GW Persson med hjälp av programledaren Camilla Kvartoft gräver i olösta fall, djupdyker i kriminalhistorier och undersöker olika tekniker som används för att lösa brott.

Onsdag 11/1

Dolly, SVT2 kl 20
Helt ny film- och tv-serie-talkshow i åtta delar. Programet leds av Petra Mede och Fredrik Sahlin och innehåller både gäster, intervjuer och folkbildande inslag. 

Vänligen Lars Lerin, SVT1 kl 21
I januari ger sig konstnären Lars Lerin återigen ut för att leta nya vänner och träffa människor han är nyfiken på. I säsong två av ”Vänligen Lars Lerin” träffar han Helena Bergström, Thorsten Flinck, Barbro Lindgren, Filip Hammar, Björn Ranelid och Martina Montelius. Det blir samtal om livet, döden och föräldraskapet.

Gatans kör, SVT1 21:30
Vi följer med när operasångaren Rickard Söderberg startar en kör bestående av människor som befinner sig i en svår situation i vardagen, till exempel hemlöshet.

Torsdag 12/1

Samtidigt i Hofors, SVT1 kl 21
I den här dokumentärserien får vi stifta bekantskap med rebellen Hårdrocks-Micke, Nathalie med sina illrar, eldsjälen Katarina, Dödgrävaren, frisören Lotta och den evigt optimistiske Spar-Arne och många fler. Deras vilja att göra Hofors till en bättre plats förenar dem, men vägen dit är krokig.


Söndag 15/1

Innan vi dör, SVT1 kl 21
SVT:s nya thrillerserie "Innan vi dör" är en känsloladdad och oförutsägbar historia i tio delar om starka familjeband, farliga förälskelser och brutal maktkamp i undre världen. I huvudrollerna ses bland andra Marie Richardson, Adam Pålsson och Alexej Manvelov.