Innehåll

All tv du behöver. Med oslagbar ljud och bild.

Barn & familj

Med 8 renodlade barnkanaler är Canal Digital perfekt för familjen. Här visas både tecknade serier och utvecklande program för barn i alla åldrar. Förutom den populära Barnkanalen hittar du även nya favoriter, så som Disney Channel, Nickelodeon, Cartoon Network och Boomerang.

Läs mer

Sport

Med upp till 14 renodlade sportkanaler har Canal Digital all den sport du behöver. Hockey från SHL och HockeyAllsvenskan, fotboll från Bundesliga, Europa League och Allsvenskan. Lägg där till golf, motorsport, friidrott, handboll och massor av vintersport. Nästan allt i HD.

Läs mer

Film & Serier

Ser du mycket film och serier kommer du älska vårt kanalutbud. Här får du de prisbelönta biosuccéerna och de kritikerrosade serierna. Du får internationella kvalitetsfilmer och de mest älskade svenska klassikerna. Med en HD-box ser du allt med oslagbar ljud- och bildkvalitet. 

Läs mer

Dokumentär

Canal Digital har Sveriges största utbud av vetenskaps- och faktakanaler. Så oavsett om du vill se hissnande naturprogram eller spännande historiska dokumentärer finns här något för dig. National Geographic Channel, Discovery Channel och HISTORY är tre kanaler som sänds i HD.

Läs mer