Plattantenn

Med Canal Digital kan du få tv med satellitkvalitet även utan traditionell parabol. Vår plattantenn är helvit, stilren och smälter lätt in i omgivningen. Perfekt om du bor i lägenhet eller bara vill ha en mer diskret antennlösning.

Få alla kanaler fritt i 3 mån

Just nu får du plattantennen på köpet när du tecknar abonnemang hos oss. Dessutom bjuder vi på installationen och alla våra kanaler i 3 månader. För beställning och mer information – ring vår kundservice på 0770-11 01 29

Ring för att beställa!

Stilren design

Tack vare plattantennens slimmade och enkla design kan även du som bor i lägenhet få tv med bättre ljud och bild. Antennen fungerar precis som en vanlig parabol men är mindre och mer diskret. Passar perfekt på balkongen.

(Ps. För att antennen ska kunna ta emot satelitsignalen måste den monteras i fritt söderläge 

Populär bland villaägare

Plattantennen fungerar även utmärkt om du bor i hus och av olika skäl vill undvika en traditionell parabol. Antennen kan monteras på fasaden och tack vare formatet och den stilrena designen smälter den lätt in i omgivningen.  

Hyllad av experter

Plattantennen är inte bara omtyckt av våra kunder, den får även höga betyg av experter och recensenter. M3 – som är en av Sveriges största tekniktidningar – testade plattantennen vid lanseringen och belönade den med sin kvalitetsstämpel. 

Läs testet här