UFC - MMA på C More Extreme

Nu är det klart att C More köpt rättigheterna till alla 46 UFC-galor som kommer hållas under 2014. Med ett kanalpaket från C More ser du alla galorna på C More Extreme. Du kan även köpa C More Extreme som en tillvalskanal för 79 kr/mån.

UFC på C More Extreme

© TT Nyhetsbyrån

UFC (Ultimate Fighting Championship)
är kampsporten där fighters från olika discipliner inom MMA (Mixed Martial Arts) möts i en brutal kamp om titeln. Amerikanska UFC är väldens största organisation inom MMA och storsatsar i år på tävlingar ibland annat USA, Brasilien, Singapore, Kina och England.

Under 2014 kan du se samtliga 46 UFC-galor på
C More Extreme
där du bland annat kan följa svensken Alexander "The Mauler" Gustafsson kamp om titeln.

 

 

 

 

 

Beställ UFC

Om du inte har ett C More-paket med C More Extreme kan du beställa kanalen separat
för 79 kr/mån. 

Beställ
C More Extreme

 

 

Med följande kanalpaket kan du se UFC

C More Max

450 kr/mån Inklusive krypteringsavgift

C More Max är C Mores största paket där du får tillgång till alla C Mores kanaler. Detta innebär att du bland annat får se allt från SHL och Allsvenskan.

Läs mer om C More Max

 

C More Sport

390 kr/mån Inklusive krypteringsavgift

C More Sport är kanalpaketet för dig som bara är intresserad av sport. Du får alla C Mores sportkanaler och kan därför se allt från SHL och Allsvenskan.

Läs mer

 

 

C More

260 kr/mån Inklusive krypteringsavgift

C More Family är en bra blandning av film, serier och sport. Med detta paketet kan du se de SHL-matcher som visas på kanalerna C More Sport och C More Sport HD. Med detta paketet kan du komplettera med att köpa vissa matcher som Pay-per-view. 

Läs mer

 


C More Extreme

79 kr/mån

C More Extreme är en actionfylld sportkanal där du bland annat kan se UFC-galor och fartfylld motorsport så som elitserien i speedway och indycar. Nu kan du beställa C More Extreme som en extrakanal för
enbart 79 kr/mån.

Läs mer

 

 

Läs mer om UFC

UFC officiella webbplats

UFC hos C More