Är wifi-uppkopplingen skakig och mobilsurfen slut? Oroa dig inte. Nu kan du ladda ner filmer och serier i vår app och titta offline, var och när du vill. Appen finns för både mobiler och surfplattor och innehåller mängder av filmer och serier för hela familjen. Scrolla ner och upptäck allt fantastiskt innehåll du nu kan se offline!

När du saknar internetuppkoppling
När uppkopplingen är svag eller instabil
När du vill spara på din mobilsurf
När du alltid vill ha dina filmer och serier tillgängliga

För att ladda ner filmer och serier och titta offline måste du ha Canal Digital-appen på din mobil eller surfplatta. När du har appen gör du så här: 1. Öppna Canal Digital-appen på din mobil eller surfplatta. 2. Tryck på "Mer" längst ned till höger i menyn. 3. Välj "Tillgänglig för nedladdning". 4. Leta upp det du vill se offline och tryck på nedladdningssymbolen vid den aktuella filmen/serien. 5. Starta nedladdningen. 6. Tryck på "Mer" längst ned i menyn för att gå till "Mina nedladdningar".

Varför ska du titta offline?

Offline

Alltid något att se

I bilen, på semestern eller på väg till jobbet. Ibland tröttnar man på att surfa och kolla mejlen och vill hellre se film eller ett nytt avsnitt av sin favoritserie. Med den nya offline-funktionen har du alltid något att se, var du än är och oberoende av din internettillgång.

Stream masse barneunderholdning hos Canal Digital

Spara på surfen – och pengarna!

Om du tittar på film och serier via ditt mobilnät förbrukar du snabbt surfen som ingår i ditt mobilabonnemang. Laddar du istället ner det du vill se slipper du använda din surf och undviker eventuella extrakostnader.

Canal Digital-appen

Ladda ner när du är uppkopplad

För att kunna titta offline måste du först ladda ner innehållet du vill se på din mobil eller surfplatta. Detta kan du göra hemma, eller någon annanstans där du har tillgång till bra internet. På så sätt slipper du förbruka din mobilsurf!

Upptäck allt du kan se!

I vår app finns något för alla, både stora och små. Här är några tips på serier du kan ladda ner och se offline idag.

Vår app finns för både mobiler och surfplattor och ingår i alla abonnemang. Utöver dina tv-kanaler kan du som har Familjepaketet även se 100-tals streamingexklusiva filmer och serier. Appen är helt gratis och du är igång på ett par minuter!