Paramount+ ingår i Familjepaketet och ger dig tillgång till ett helt bibliotek med filmer och serier. Allt innehåll hittar du i playtjänsten och utbudet förnyas regelbundet – så håll utkik efter nyheter!

Nya och gamla filmklassiker

I filmutbudet från Paramount+ hittar du både nyare titlar och odödliga klassiker. Just nu kan du bland annat se actionkomedin Baywatch och andravärldskriget-klassikern Saving Private Ryan.

Baywatch

Baywatch

Livräddarna i Baywatch är tillbaka! Den här gången med Dwayne "The Rock" Johnson i spetsen. Finns att se i playtjänsten fram till den 4 oktober.

Saving Private Ryan

Saving Private Ryan

Steven Spielbergs flerfaldigt Oscarsbelönade krigsdrama tog filmvärlden med storm när den gick upp på bio 1998. Finns att se i playtjänsten fram till den 30 juni.

Seriepärlor från Comedy Central och MTV

Utöver filmbiblioteket ingår även hela säsonger av flera populära TV-serier från Comedy Central och MTV. Till exempel den hyllade satirserien South Park och high school-komedin Awkward.

South Park

South Park

Den kontroversiella, skruvade och djupt samhällssatiriska komediserien South Park har underhållit tv-tittare i över tjugo år. Säsong 17-20 finns att se i playtjänsten.

Awkward

Awkward

Rolig, rörande och realistisk. Den amerikanska high school-serien Awkward har hyllats av både tittare och tv-kritiker. Samtliga fem säsonger finns att se i playtjänsten.