Hösten är här och hockeysäsongen är i full gång. C More visar alla matcher från SHL och HockeyAllsvenskan, och med ett TV-abonnemang från Canal Digital kan du se ditt favoritlag med oslagbar ljud- och bildkvalitet – var du än är – även i din dator, mobil eller surfplatta. Beställ idag och se till att du inte missar ett enda historiskt hockeyögonblick!

Ifjol var det HV71 som fick lyfta SM-pokalen efter en rafflande och jämn finalserie mot Brynäs. Men frågan är om smålänningarna kan försvara sitt guld? Årets SHL-säsong är mer ovis än på länge och flera lag kommer att vilja blanda sig i kampen om en finalplats. SHL drar igång 16 september och HockeyAllsvenskan den 19:e. Beställ Canal Digital med C More idag och häng med från start!

Välj själv var du vill titta

C More visar alla matcher från SHL och HockeyAllsvenkan. SHL-matcherna sänds på C Mores sportkanaler som du ser på din TV –  men även på din dator, surfplatta eller mobil via Canal Digitals playtjänst. Matcherna från HockeyAllsvenskan kan du se på C Mores HockeyAllsvenskan-kanaler, som du hittar i vår app och via playtjänsten på webben.

CD-skärmar