Offentlig visning

Om Canal Digital

Canal Digital är Nordens ledande TV-distributör med över 100 tv-kanaler och interaktiva tjänster som används av närmare tre miljoner tittare varje dag. Vi erbjuder det bredaste utbudet, med bäst ljud och bild till den mest avancerade tekniken, direkt från våra egna satelliter i rymden till boxarna i hemmen. Med våra Play och On Demand tjänster kan tv nu ses när som helst – var som helst. Canal Digital Sverige har 50 anställda vid kontoret i Stockholm. Företaget ansvarar för all distribution, administration, försäljning och service till både privatpersoner och företag. Telenor är ensam ägare av Canal Digital med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Canal Digital Sverige AB har organisationsnummer 556039-8306 och postadress Västra Järnvägsgatan 15, 111 64 Stockholm

Canal Digital söker alltid efter duktiga och engagerade medarbetare. Här kan du se vilka tjänster som vi söker efter just nu.

Här kan du ta del av vår sekretesspolicy och läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter.

STOP - Nordic Content Protection har som uppgift att bekämpa den brottslighet som drabbar tv-branschen och dess aktörer.