Nu uppgraderar vi Familjepaketet!

Publicerad mars 09, 2017

Har du upptäckt allt nytt innehåll i playtjänsten? Nu har nämligen alla Familjepaketskunder tillgång till hela säsonger och hundratals avsnitt av några av världens mest populära tv-serier. Dessutom har vi fyllt på med en rad välkända filmsuccéer från Disney!

Seriemaraton i playtjänsten

Vi älskar tv-serier. Precis som du. Därför har vi nu laddat vår playtjänst med hela säsonger och hundratals avsnitt av några av världens mest populära serier. Vad sägs om klassiker som 24, How I Met Your Mother och Family Guy från FOX+. Och hyllade dramaserier som Grey’s Anatomy och Secrets and Lies från ABC Studios. Eller roliga Broad City och Inside Amy Schumer från Comedy Central... Du hittar allt i playtjänsten och i vår app!

> Bläddra bland serierna och börja titta här!

Filmsuccéer från Disney för hela familjen

Utöver alla tv-serier hittar du nu även Disney Movies On Demand i playtjänsten. Det betyder att du har tillgång till en mängd filmsuccéer från Disney – att se när du vill, på vilken skärm som helst, om och om igen. Några exempel på populära titlar är Hitta Nemo, Pirates of the Caribbean, Skönheten och Odjuret och Monsters Inc.

 > Kolla in hela utbudet av Disneyfilmer här!

Det kommer mer!

Redan nu hittar du massor av nytt spännande innehåll i playtjänsten. Men det kommer mer! Med jämna mellanrum fyller vi på och byter ut innehållet med nya serier och filmer så att du alltid kan se fram emot något nytt att titta på. Håll utkik här på hemsidan för information om vad som kommer framöver.