Nu har vi gjort vår app ännu bättre!

Publicerad februari 06, 2017

Med den nya uppdateringen har vi bland annat gjort det lättare för dig att hitta rätt avsnitt i veckoarkivet. Vi har även tagit bort PIN-koden för KIDS och gjort det möjligt för dig att själv välja i vilken kvalitet du vill streama.

På Canal Digital jobbar vi ständigt med att förbättra våra produkter. På sista tiden har vi slipat på vår app och gjort den både mer användarvänlig och anpassningsbar. Läs mer om nyheterna här nedan.

 • Lättare att använda KIDS
  Vi har tagit bort PIN-kodspärren så att du lättare kan gå in och ut ur KIDS-läget.

 • Bestäm själv i vilken kvalitet du vill streama
  För att spara mobildata när du är uppkopplad mot ditt mobilnät kan du nu själv välja i vilken kvalitet du vill streama: hög, låg eller automatisk. Perfekt när du har ont om surf men ändå vill se slutet på den där hockeymatchen.

 • Hitta lätt bland avsnitten i veckoarkivet
  I vårt veckoarkiv hittar du massor av bra program och tv-serier. Men förut kunde det vara lite svårt att sålla bland innehållet och hitta rätt avsnitt. Det har vi nu åtgärdat. I den senaste versionen av appen sorteras i fortsättningen alla avsnitt från samma serie in i en "mapp", så att det är lätt att hitta just det avsnitt du vill se.

 • Nytt i Apple TV-appen: se live-tv från början
  Missade du början på ditt favoritprogram? Det gör inget. Tittar du på live-tv via en Apple TV kan du nu nämligen hitta tillbaka till programmets start med hjälp av ett par enkla knapptryck. Smart, smidigt och superlätt.