C More Live 5 HD ersätter C More Tennis

Publicerad december 01, 2016

Den 1 januari upphör C More Tennis och ersätts med den nya kanalen C More Live 5 HD.

Mer livesport med ny kanal
Syftet med den nya kanalen är att C More vill kunna visa ännu mer livesänd sport på sina linjära tv-kanaler. C More Live-kanalerna direktsänder när exempelvis SHL och HockeyAllsvenskan har flera matcher som spelas samtidigt, och i o.m. att C More har investerat i nya rättigheter för högstaligorna i handboll och innebandy har behovet för en ny livekanal i HD vuxit ytterligare.

C More Live 5 HD kommer precis som övriga fyra C More Live-kanaler att ingå i kanalpaketen C More Sport och C More Sport, Film & Serier.

C More Tennis upphör
C Mores rättigheter för att sända ATP och WTA-touren går ut vid årskiftet och det är oklart om avtalet kommer att förlängas. Wimbledon, som tidgare visats på C More, kommer i fortsättningen att gå på Eurosports kanaler. C More understryker att det i framtiden kommer att finnas utrymme för tennis i deras sportkanaler men att det ännu är oklart exakt vilka tävlinga det kan komma att handla om.

C More Live 5 HD ersätter C More Tennis den 1 januari 2017.

Har du frågor eller funderingar om vårt kanalutbud? Vår kundservice hjälper gärna till, du når dem enkelt på telefon: 0770-33 22 11.