Kundeservice

Väderpåverkan

Just nu kan vissa parabolkunder uppleva tekniska problem på grund av de väderförhållanden vi har i stora delar av landet. Om du upplever störningar i bilden kontrollera så inte parabolen är täckt av snö. Om så är fallet ber vi dig försiktigt ta bort snön för att se om bilden kommer tillbaka. Vi ber dig annars att avvakta tills ovädret dragit över.

Ansök om autogiro - nu enklast via din internetbank

Att skippa papperfakturan innebär en besparing på 708 kr/år. För snabbast hantering av din autogiroansökan rekommenderar vi att du ansöker via din internetbank.

Vi tycker att det är oerhört viktigt att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Därför är vi väldigt glada över att återigen ha fått utmärkelsen Trygg Kundkontakt 2020.

Öppettider

Beställningar och teknikfrågor: Mån-fre: kl 9-20 Lör-sön och helgdag: kl 10-19 Abonnemangs- och fakturafrågor: Mån-fre: kl 9-18 Retur av hårdvara skickas till: Electra Sweden AB C/O Canal Digital SE Trångsundsvägen 20 39356 Kalmar Postadress: Canal Digital Sverige AB FE 106 56 Stockholm Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 15 111 64 Stockholm