Underholdning
© 2019 FOX

Familjepaketet

Vårt största och populäraste kanalpaket med massor av underhållning för hela familjen. Njut av filmer, serier, fakta, sport, nyheter och massor av tv för barn – eller se någon av de 1000-tals streamingexklusiva filmerna och serierna i vår playtjänst. Med Familjepaketet finns alltid något nytt att upptäcka!

Mängder av kanaler för hela familjen, 32 i HD
Filmbibliotek från Disney och Paramount+
Hela säsonger av storserier från FOX+ och ABC Studios
Playtjänsten ingår

Vill du ha hjälp med din beställning?

Ring oss på 0775–70 17 78, eller välj att bli uppringd.

Våra medarbetare tar gärna fram ett erbjudande just till dig! Ring eller fyll i ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp.

Jack Reacher: Never Go Back

Extra mycket film och serier

Älskar du film och serier? I Familjepaketet ingår hela säsonger av en mängd populära TV-serier. Lägg där till ett helt bibliotek med några av de största och mest älskade filmsuccéerna från Disney och Paramount+. Upptäck något nytt eller se om en klassiker – allt finns i playtjänsten!

Cykel

Sport i världsklass

Följ världens bästa cyklister i Tour de France och Giro d'Italia. Se europeisk toppfotboll från Europa League och engelska FA-cupen. Lägg där till alla Grand Slam-turneringar i tennis. Eurosport 1 & 2 ingår i Familjepaketet och sänder varje år 1000-tals timmar av livesänd toppsport. Självklart ser du allt i HD.

Med Canal Digitals playtjänst kan du njuta av ditt TV-innehåll när och var du vill. Tjänsten ingår i alla abonnemang och finns i våra HD-boxar, på webben samt som app för mobiler, surfplattor, Apple TV och Samsung Smart TV.