Ta med TV-abonnementet ditt på hytta

Få riktig TV i sommarstugan

Få samma TV-upplevelse i sommarstugan som den du har där hemma, utan att behöva tumma på bild eller ljudkvaliteten. Som kund hos Canal Digital är det enkelt att skaffa TV till stugan. Uppgradera till ett tvillingabonnemang för 120 kr i månaden och få vår bästa box OnePlace för bara 816 kr, alternativt 34/kr i mån i 24 mån. Vi bjuder på både parabol och basinstallation.

Du får allt detta:
Vår bästa box OnePlace till halva priset: 816 kr (ord. pris 1656 kr)
Parabol: 0 kr
Basinstallation: 0 kr
Tvillingabonnemang: 120 kr/mån

*En kemikalieskatt på 105 kr tillkommer på OnePlace-boxen *Erbjudandet förutsätter att du inte redan har ett tvillingabonnemang

Obs! Fel prispunkt i mailutskick

Tyvärr har fel prispunkt smugit sig in i vårt mailutskick. Korrekt prispunkt för OnePlace är 816 kr.

Se TV på hytta

Pausa ditt tvillingabonnemang

Står stugan tom ibland? Du kan pausa ditt tvillingabonnemang och på så sätt behöver du inte betala för hela året. Du kan pausa abonnemanget tre gånger varje år, och upp till sex månader totalt. Vår kundservice hjälper dig när det bli dags – både när du vill pausa och när du vill starta igång abonnemanget igen.

Jente ser TV på hytta

Streama var du vill, när du vill

Ett tvillingabonnemang gör det också möjligt för upp till fyra personer att streama tv samtidigt, antingen i mobilen, surfplattan eller datorn. Vi ser till att du får en sömlös tv-upplevelse, och att du alltid har tillgång till din underhållning - var du än är.

Montør fra Canal Digital

Vi bjuder på parabol och basinstallation

Få vår senaste box OnePlace till halva priset. Parabol och basinstallation bjuder vi på! En av våra kunniga installatörer kommer kontakta dig inom 1-3 dagar för att boka en tid för installation.

Barn ser på TV i senga

En prisvärd lösning

Med ett tvillingabonnemang behöver du inte oroa dig för en extra faktura. Hos Canal Digital får du alla dina kostnader samlade på en och samma faktura. Och bäst av allt, det kostar bara 120 kr extra i månaden.

Ja, jag vill gärna skaffa TV till stugan

Fyll i formuläret nedan för att beställa. Har du några frågor är du välkommen att ringa vår Kundservice på telefonnummer 0770 - 33 22 11.

Skriv in din e-postadress
Du hittar ditt kundnummer överst i e-mailet som du fick från oss, eller på Min sida.
Fyll i den adress där du önskar att få din parabol installerad.