Fartblinda på C More

För film- och serieälskaren

  • 59 kanaler
  • Veckoarkiv
  • Filmer, serier och tv för barn
  • All filmer och serier från C More
  • TV i mobil och surfplatta
  • Fri OnePlace-box
  • Spela in upp till 500 timmar
  • Fri installation

538 kr/mån.

0 kr i 1 månad

Beställ nu

Förutsätter bindningstid på 24 mån. Minsta totalpris: 23 mån * 538 kr = 12 374 kr.

Mer storfilmer och serier

Underhållning, dokumentärer, sport och massor av tv för barn. Lägg där till de senaste svenska dramaserierna och mängder av internationella storfilmer från C More. I det här paketet har vi lagt till C More Standard där alla C Mores film- och seriekanaler ingår.

För film- och serieälskaren

Väljer du det här abonnemanget får du alla kanaler från Familjepaketet och alla C Mores film- och seriekanaler. HD-kanaler ingår.

Enkelstöten
Film och serier från C More
Stream det du vil - der du er

Titta var du vill – när du vill

Canal Digital-appen ingår kostnadsfritt i abonnemanget och finns både för mobiler, surfplattor, Apple TV och Samsung Smart TV. Du kan även streama på webben via din dator. Vad kan du se? Massor av streamingexklusiva filmer och serier! Men självklart även de flesta av kanalerna som ingår i abonnemanget. Även Veckoarkivet finns lättillgängligt i appen. Med appen kan du även ladda ner filmer, serier och barnprogram, så att du kan titta senare utan att behöva förbruka din mobilsurf. Perfekt när du ska ut och resa och inte har tillgång till internet.

OnePlace – mycket mer än en box

Med OnePlace har det aldrig varit lättare att se på tv, oavsett om det handlar om en nyhetssändning på SVT, en C More-film eller en rykande färsk Netflix-serie. Här får du tillgång till allt, både live-tv och streaming, med en och samma box. Med smarta funktioner som röstsök är det dessutom busenkelt att hitta det du vill se – och med Se från början kan du med ett knapptryck se ett direktsänt program från början. Med hårddisken som ingår kan du även spela in upp till 500 timmar.

Voice search
Vi kommer hjem til deg

Slappna av, vi gör jobbet åt dig

Våra duktiga installatörer monterar och installerar all utrustning åt dig. De ser även till att du kommer igång med din nya TV-lösning, visar dig boxens bästa funktioner och introducerar dig för vår app. Tid för installation bestämmer du själv tillsammans med installatören.

Service när du behöver det

Frågor eller funderingar? Vår kundservice finns alltid till hands och har öppet varje dag, året om. Via Min sida kan du även själv administrera ditt abonnemang, beställa ny utrustning och se din fakturahistorik. På hemsidan hittar du även en enkel användarguide för OnePlace-boxen.

Kundservice

I paketlösningen ”För dig som vill se mer sport” har vi lag till både filmerna och serierna från C More - plus all sport! Perfekt för dig som vill ha ett stort kanalutbud för hela familjen, kryddat med både extra sport och underhållning.

Svårt att bestämma dig?

Ring oss på 0775 – 70 17 78, eller bli uppringd

Vi hjälper gärna till med att hitta det kanalpaket som passar bäst för just dig. Ring eller lämna ditt telefonnummer nedan så ringer vi upp