Apple Tv

Det bästa från TV och streaming Allt på ett ställe

Med Canal Digital får du ett stort utbud av sport, film och serier för hela familjen. Och självklart kan du titta på vilken skärm du vill – vår playtjänst ingår alltid. Just nu får du TV fritt i 3 månader och vår bästa box OnePlace för 499 kr. Dessutom har du möjlighet att köpa till en Apple TV för halva priset!

TV i 3 mån fritt, välj sen kanalpaket från 229 kr/mån
OnePlace-boxen (nu med Netflix!), 499 kr
Parabol, frakt och installation, 0 kr
Titta på alla skärmar med vår playtjänst
Möjlighet att köpa en Apple TV 4K för halva priset!
Från 229 kr/mån
Nästa
Läs Villkor

Kampanjvillkor

Vid beställning får du prova vårt största kanalpaket (Familjepaketet med C More Premium och Viasat Sport) fritt i 3 månader. Därefter kan du välja vilket kanalpaket som passar dig från 229 kr/mån (Baspaketet). Om inget val görs fortsätter abonnemanget på Familjepaketet med C More Premium och Viasat Sport för totalt 1258 kr/mån. Hos Canal Digital kan du när som helst byta kanalpaket under din avtalstid. Avtalstiden är 21 betalande månader plus 3 fria månader.

Sedvanlig kreditprövning görs på alla beställningar som läggs på denna kampanj.

Särskilda villkor vid köp av Apple TV

Alla nya kunder har möjlighet att köpa en Apple TV 4K (32 GB) till rabatterat pris (936 kr) när de samtidigt tecknar abonnemang i 24 månader med en OnePlace-box. Ordinarie listpris för Apple TV är 1872 kr.

Frakt och installation

Parabol och box skickas till dig fraktfritt.

Fri basinstallation ingår till ett värde av 1 350 kr. En av våra auktoriserade installatörer kommer att kontakta dig för att boka tid för installation. Allt brukar vara klart inom 10 dagar.

Retur och ångerrätt

Du har rätt att ångra din beställning inom 14 dagar från kontraktsdatumet. Om du ångrar dig ber vi dig kontakta kundservice på 0770 – 33 22 11.

Ångrar du köpet av abonnemang hos Canal Digital behöver du även returnera OnePlace-boxen och parabolen till Canal Digital. Har du valt att köpa en Apple TV behöver du även returnera den.

Ångerrättslagen ger dig som kund rätten att undersöka produkten för att undersöka varans egenskaper och funktioner. Om produkterna är använda mer än nödvändigt för vad som krävs för att avgöra produktens egenskaper och funktioner kan Canal Digital kräva ersättning för värdeminskningen som användningen har inneburit.

Ångra ditt köp gör du genom att kontakta Kundservice, lättast via telefon: 0770 33 22 11. Anvisningar om hur retur av OnePlace-box, parabol och eventuell Apple TV går till får du under samtalet.

När du beställer denna kampanj godkänner du även Canal Digitals Allmänna villkor

Minsta kostnaden (efter frimånader)

Baspaketet   229 kr/mån
Totalkostnad efter
24 månader
  4 809 kr

Populäraste paketet (efter frimånader)

Familjepaketet   379 kr/mån
Totalkostnad efter
24 månader
  7 959 kr

Engångskostnader och rabatter (utan Apple TV)

Startavgift   695 kr
OnePlace-box   499 kr
Kemikalieskatt*   144,90 kr
Fakturaavgift   0 kr
Antennpaket   0 kr
Frakt   0 kr 
Installation    0 kr
     
 Totalt   1339,90 kr

Engångskostnader och rabatter (med Apple TV)

Startavgift   695 kr
OnePlace-box   499 kr
Apple TV   936 kr
Kemikalieskatt*   208,65 kr
Fakturaavgift   0 kr
Antennpaket   0 kr
Frakt   0 kr 
Installation    0 kr
     
 Totalt   2338,65 kr

 

* Sveriges riksdag har tagit ett beslut om att en ny skatt ska införas på kemikalier i elektronik. Skatten beräknas på varans vikt. Det innebär att du får betala en skatt på 105 kr för OnePlace-boxen samt en skatt på 39,90 kr för parabolhuvudet (LNB). Kemikalieskatten för Apple TV är 63,75 kr. 

 

Det här ingår i erbjudandet:

Du får prova våra tre största kanalpaket fritt i 3 månader, därefter kan du välja kanalpaket från 229 kr/mån. Parabol, frakt och installation bjuder vi på!

Läser in

Vårt populäraste kanalpaket med 60 TV-kanaler och tusentals streamingexklusiva filmer och serier. Här finns något för hela familjen. Ingår fritt i 3 mån (värde 1137 kr) Därefter 379 kr/mån

Läser in

Med C More Premium får du massor av sport, film och serier som du kan se både på din TV eller streama i vår playtjänst. Ingår fritt i 3 mån (värde 1440 kr) Därefter 480 kr/mån

Läser in

Med Viasats sportkanaler ser du den hetaste internationella fotbollen, hockey från NHL och motorsport i absolut världsklass. Viaplay-konto ingår. Ingår fritt i 3 mån (värde 1197 kr) Därefter 399 kr/mån

Apple TV 4K

Beställ idag och få en Apple TV för halva priset!

Med en Apple TV kan du streama ditt tv-utbud på i princip vilken TV som helst. Till exempel i sovrummet, i fritidshuset eller på TV:n hos mormor och morfar. Canal Digitals app för Apple TV ingår i abonnemanget och laddas ner gratis på App Store. Just nu har alla nya kunder möjligheten att köpa en Apple TV till halva priset. Den Apple TV som ingår i erbjudandet är en Apple TV 4K 32 GB (generation 5), värde 1872 kr. Du betalar halva priset: 936 kr.

Netflix app

Nu hittar du Netflix i TV-menyn på OnePlace

Med ett tryck på Google-knappen på din fjärrkontroll tar du dig smidigt direkt till Netflix. Eller till andra appar och spel. Allt du behöver är en One Place och ett Netflix-abonnemang. Vi har uppdaterat din OnePlace med Netflix-appen så att du enkelt kan komma igång. Det är enkelt; du öppnar Netflix-appen och loggar in, eller tecknar ett nytt abonnemang från Netflix direkt i OnePlace-boxen.

9 fördelar med OnePlace

Allt på ett ställe

Både vanlig TV, Appar och spel – och nu även Netflix

Netflix direkt i menyn

Logga in på Netflix direkt i boxen

Snabbare med röstsök

Prata med fjärrkontrollen och få upp sökresultatet direkt på skärmen

Se Live-TV från början

Missade du inledningen av ditt favoritprogtam? Se det från början

Fjärrkontroll med Bluetooth

Göm undan din OnePlace i ett skåp

Inbyggd Chromecast

Streama tv i mobilen eller surfplattan och casta till din tv

Se TV när du vill – var du vill

Allt du kan se på OnePlace kan du också se på mobil eller surfplatta

Få smarta rekommendationer

OnePlace lär känna dig för att ge dig relevanta tips

Redo för framtidens underhållning

OnePlace utvecklas ständigt för att erbjuda dig nya, smarta funktioner och mer, bättre innehåll

Nu kan du ladda ner filmer och serier i vår app och titta offline. Perfekt när du ska ut och resa eller har begränsad tillgång till internet. Appen finns för både mobiler och surfplattor och ingår i ditt abonnemang.

Inga problem, då väljer du bara en HD-box Smart istället. Med den kan du se på tv precis som vanligt, och boxen fungerar utmärkt även om du inte kopplar upp den mot internet. Självklart får du tillgång till hela vår kanalutbud även med denna box.

Antenn och basinstallation 0 kr

En vanlig parabolantenn ingår i erbjudandet och din lokala installatör hjälper dig att komma ingång med allt det tekniska – installationen och frakt bjuder vi på!

Parabol antenne
Play

Titta på alla dina skärmar

Med vår playtjänst får du en mer flexibel TV-vardag. Ladda ner appen och se på TV när du är på språng, se favoritprogrammen du missade i veckan eller välj bland tusentals filmer och serier. Playtjänsten ingår kostnadsfritt i ditt TV-abonnemang.

Har du frågor om kampanjen?

Skriv in ditt telefonnummer så hjälper vi dig!

Frågor & svar

Måste jag ha internet för att använda OnePlace?

Ja, OnePlace kräver internet för att fungera. Vi rekommenderar en hastighet på minst 5 mbit/s för att få den bästa upplevelsen. Har du inte internet kan du istället köpa en HD-box Smart.

Vad händer efter att jag beställt?

  1. Du får användarnamn och lösenord till vår playtjänst så att du kan börja titta direkt.
  2. Du får en antenn och OnePlace skickat till ditt närmaste postombud. En installatör ringer därefter upp dig för att boka en tid för din installation.
  3. Du ser kostnadsfritt på TV de första 3 månaderna. Därefter väljer du vilket kanalpaket som du vill fortsätta med från 229 kr/mån. Hos Canal Digital kan du byta fritt mellan alla våra kanalpaket under avtalstiden.

Vad betalar jag de första 3 månaderna?

Du betalar ingenting för själv abonnemanget de första tre månaderna. Du får våra populäraste kanalpaket: Familjepaketet, C More Premium och Viasat Sport fritt i tre månader. Därefter kan du välja kanalpaket från 229 kr/månad (Baspaketet). I detta erbjudande bjuder vi dessutom på frakt, parabolantenn och basinstallation. OnePlace-boxen på 499 kr och en kemikalieskatt (engångskostnad) tillkommer för boxen och parabolhuvudet på totalt 144, 90 kr.

Vad betalar jag efter 3 månader?

Efter de tre fria månaderna betalar du ordinarie pris för kanalpaketen. Du kan när som helst byta upp och ner mellan våra kanalpaket. Det kanalpaket med lägst pris är Baspaketet för 229 kr/mån.

Google, Google Play och Android TV är varumärken tillhörande Google LLC.