Steg-för-steg-guide Så laddar du ner vår app!

Det är lätt att komma igång. Titta på bilderna till vänster om du använder en iPhone/iPad och följ bilderna till höger om du har en Android-enhet. Nedladdningsprocessen ser likadan ut för mobiler och surfplattor, så det spelar ingen roll vilken typ av enhet du använder.

 1. Då börjar vi! Leta upp App Store (iPhone) eller Google Play (Android) bland apparna på din hemskärm. Tryck sen på app-ikonen.
  ------------------------------


 2. Skriv in och sök efter Canal Digital. På Android-enheter hittar du sökfältet högst upp på skärmen. Har du en iPhone trycker du på Sök, längst ner på skärmen.
  ------------------------------


 3. Canal Digital-appen bör komma upp först i listan när du gjort din sökning. Har du en iPhone trycker du på Hämta för att ladda ner appen. Har du en Android-telefon trycker du på Canal Digital-ikonen.
  ------------------------------


 4. När nedladdningen är klar kan du installera appen. Har du en Android-enhet trycker du på Installera följt av Acceptera villkoren. Har du en iPhone trycker du på Installera.
  ------------------------------


 5. Appen tar några sekunder att installera. När den är klar trycker du på Öppna (iPhone) eller Godkänn (Android) för att fortsätta.
  ------------------------------


 6. Snart färdig! När du ska använda appen för första gången behöver du dock logga in med din e-postadress och ett lösenord. Vi beskriver det närmare i punkt 7. Tryck på Logga in (iPhone) eller Öppna (Android) för att gå vidare.
  ------------------------------


 7. Skriv in samma inloggningsuppgifter som du använder för Min sida. Har du en iPhone fyller du i de tomma fälten och bekräftar genom att trycka på Logga in. Har du en Android-enhet trycker du på Logga in för att fortsätta. Glömt ditt lösenord? Här kan du skapa ett nytt!
  ------------------------------


 8. Klar! Använder du en iPhone ska du nu vara inne i appen. Har du en Android-enhet skriver du in dina inloggningsuppgifter och bekräftar genom att trycka på Logga in.
  ------------------------------


 9. Börja titta! Använd sökfunktionen längst upp till höger eller menyn till vänster för att utforska appen. Scrollar du neråt hittar du bland annat det det populäraste från veckoarkivet och våra egna tips och rekommendationer från film- och seriebilioteket.


Tips!

Din mobildata förbrukas snabbt om du tittar på TV via mobilnätet, så tänk därför på att koppla upp dig på ett trådlöst nätverk (WiFi) om det finns tillgängligt. Har du Familjepakete kan du även ladda ner filmer och serier och titta offline, även när du inte har tillgång till internet! Läs mer om hur du kommer igång med offline-funktionen här >