Nytt på C More

Publicerad mars 17, 2017

Våren på C More är fylld av spänning, humor och dramatik. Just nu kan du bland annat se det verklighetsbaserade musikdramat Straight outta Compton och C Mores nya seriesatsning Farang. Alla filmer och serier finns i playtjänsten och i vår app.

Straight outta Compton

Genre: drama

Verklighetsbaserat musikdrama om N.W.A., den inflytelserika rapgruppen från Compton i Los Angeles som vände upp och ner på hiphopvärlden i slutet av 80-talet och etablerade gangsterrap som genre. Filmen skildrar gruppens uppgång och fall, och följer de tongivande medlemmarna Ice Cube, Dr Dre och Eazy-E genom framgångarna och kontroverserna. Se Straight outta Compton här!

Trainwreck

Genre: komedi

Amy är en hårt festande, lagom ambitiös skribent i New York som lever ett tygellöst singelliv, utan en tanke på att någonsin stadga sig. Men när hon skriver ett reportage om en charmig läkare som visar ett genuint intresse för henne börjar hon ifrågasätta hela sin livsstil. Komedistjärnan Amy Schumer spelar huvudrollen och har sällskap av Bill Hader, Tilda Swinton och basketstjärnan LeBron James. Se Trainwreck här!

Farang

Genre: dramathriller (serie)

C More fortsätter satsningen på svenska kvalitetsproduktioner med den nya dramathrillerserien Farang. Ola Rapace spelar Rickard, en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner flyr till Thailand där han lever med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Dotterns närvaro blir en väg ur isoleringen, men priset är sårbarhet och snart är både Rickard och Thyra i faraSe Farang här!

Ted 2

Genre: komedi

Uppföljare till succékomedin ”Ted” där vi fick möta slackern John (Mark Wahlberg) och hans talande – och svärande – teddybjörn Ted. I uppföljaren försöker Ted adoptera barn med sin fru Tami-Lynn, men paret stöter på patrull när myndigheterna beslutar att han ska betraktas som egendom snarare än som person. Med hjälp av en ung advokat går Ted till domstol. Se Ted 2 här!

Jurassic World

Genre: action, äventyr

Välkommen tillbaka till Jurassic Park där en ny äventyrspark byggts på samma plats som den första. Det ska bli en nystart för företaget bakom dinosaurieteknologin, och till en början går allt bra. Men när en av skräcködlorna, en genetiskt modifierad mordmaskin, rymmer, förvandlas familjeparadiset till en mardröm. I huvudrollerna syns Chris Pratt och Bryce Dallas Howard. Se Jurassic World här!

Girls

Genre: komedi (serie)

Den sjätte och sista säsongen av HBO:s succéserie om Hannah, Marnie, Jessa och Shoshanna och deras händelserika New York-liv. När vi återser de fyra vännerna satsar Hannah och Shoshanna fullt ut på sina karriärer, medan Marnie och Jessa möter nya utmaningar i sina relationer. Flerfaldigt prisbelönade "Girls" är skapad av Lena DunhamSe Girls här!

Ice

Genre: kriminaldrama

Amerikansk kriminaldramaserie som utspelar sig i Los Angeles diamantbransch där halvbröderna Jake och Freddy arbetar för sin far Isaac. Donald Sutherland ses som Pieter Van De Bruin, som kontrollerar den internationella ädelstenshandeln och hänsynslöst manipulerar spelets regler. Serien är skapad av Antoine Fuqua, (Southpaw och Training Day) och James Manos, Jr. (The Sopranos, The Shield och Dexter). Se Ice här!

Run all night

Genre: kriminaldrama

Jimmy Conlon (Liam Neeson) är en pensionerad gangster som tvingas rycka ut till sin son Michaels (Joel Kinnaman) försvar när han får ett pris på sitt huvud. Det som gör saken komplicerad är att ordern kommer från bossen Sean (Ed Harris), en gammal vän till Jimmy. Jimmy måste nu försöka hålla både sig själv och Michael vid liv medan han får ordning på en kaotisk situation. Se Run all night här!