OnePlace decoder UI

OnePlace

OnePlace samlar all din tv-underhållning på ett ställe. Det betyder att du enkelt kan gå mellan vanlig live-tv och streaminginnehåll med ett enda knapptryck. Du kan även använda röstsök för att hitta det du vill se, eller utnyttja funktionen Se från början när du missat starten av ett tv-program. Har du ett Netflix-abonnemang? Perfekt. Appen är förinstallerad i boxen, precis som SVT Play och Youtube. Med en ansluten hårddisk kan du även spela in upp till 500 timmar.

Samlar live-TV och streaming på ett ställe
Ladda ner appar och spel i Google Play Store
Hitta innehåll snabbt med hjälp av röstsök
Bluetooth-fjärrkontroll
4K Ultra HD-kompatibel
Pris

Utan inspelning: 1656 kr eller 69 kr/mnd i 24 månader

Med inspelning: 2640 kr eller 110 kr/mnd i 24 månader

Vad är OnePlace?

OnePlace är vår senaste box som samlar allt på ett ställe, detta i en helt ny användarupplevelse. Du kan se vanlig TV som du är van vid, men du får även tillgång till playtjänster och spel via Google Play Store.

Hitta enklare

Med dina vanliga tv-kanaler, allt innehåll från playtjänsten, dina inspelningar, spel och appar – samlat på ett och samma ställe – får du en fullständig översikt översikt över allt du kan välja mellan.

Snabbare med röstsök

Med OnePlace kan du söka på allt innehåll som är tillgängligt. Skriv in eller tryck på mikrofonen på fjärrkontrollen för att använda det smarta röstsöket.

Fjärrkontroll med Bluetooth

Fjärrkontrollen kommunicerar med OnePlace via Bluetooth. Det betyder att du inte behöver peka den mot boxen för att den ska funka. Du kan till och med gömma undan boxen.

Smarta rekommendationer

Ju mer du använder OnePlace desto bättre lär den sig vilken sorts program du vill se. Canal Digital jobbar hela tiden med att ge dig de bästa TV-tipsen.

Inbyggd Chromecast

OnePlace har inbyggt Chromecast. Detta gör att du kan enkelt koppla upp din mobiltelefon, surfplatta eller dator till din TV. Du kan enkelt dela video, bilder och musik till TV:n.

Se TV var och när du vill

Börja se en film på OnePlace och fortsätt sen att kolla i telefonen på bussen. Med vår playtjänst ser du på TV på dina villkor, när det passar dig.

Undrar du något?

För teknisk information, bruksanvisningar eller om du behöver hjälp med installation.

Gå till kundservice