Pool

Planerar du semester inom EU? Ta med favoritprogrammen på resan

Varit med om att du är bortrest och TV:n på hotellet bara visar kanaler på språk du inte förstår? Inte nu längre. Nu kan du ta med dig dina film- och TV-abonnemang i mobilen och datorn inom EU. Det gäller givetvis även ditt Canal Digital-abonnemang. Playtjänsten kostar inget extra att använda oavsett om du är i Sverige eller någon annanstans inom EU.

EU-kommissionen står bakom reglerna som trädde i kraft förra året. Målet är att de som köper eller prenumererar på filmer, sportsändningar, musik, e-böcker etc. i sitt hemland ska ha tillgång till dem när de reser i eller besöker andra EU-länder.

För hur trevligt det än må vara med stränder, poolhäng och restaurangbesök, är det alltid väldigt skönt att komma in på hotellrummet och slå på en härlig film eller serie. Eller helt enkelt bara ligga kvar i solnedgången och titta via mobilen. I vår playtjänst har vi över 28.000 titlar och där finns något för alla.

Tips! Enligt EU-kommissionen är det inte möjligt att se på SVT Play eller TV4 Play utanför Sveriges gränser eftersom de är gratistjänster, men i vår playtjänst går det alldeles utmärkt att titta via din mobil, surfplatta, dator eller Apple TV. Mycket nöje!

PS. Roamingen är ju också fri inom EU numera, men ett tips kan vara att kolla om din mobiloperatör har några begränsningar när det gäller surfmängd.

Inte kund än? Läs mer och ta del av ditt erbjudande här