Smarta paket

Med kanalpaketen Underhållning (99 kr/mån) eller Sport (59 kr/mån) i ditt abonnemang har du chansen att lägga till utvalda tillvalspaket till halva priset – helt utan bindningstider eller andra särskilda villkor. Vi kallar det smarta paket: - V sport med Viaplay Total för 199 kr/mån (när du även har Sport) - V series & film med Viaplay för 69 kr/mån (när du även har Underhållning) - HBO Nordic för 49 kr/mån (när du även har Underhållning) Redan kund hos oss? Lägg till tillvalspaketen på Min sida, så får även du halva priset!

Smart paket för dig med kanalpaketet Sport

Så här sparar du 141 kr/mån med våra smarta paket: Om du bara har Baspaketet (269 kr/mån) får du betala 399 kr/mån för V Sport med Viaplay Total. Den totala månadskostnaden för paketen hamnar då på 668 kr/mån. Om du utöver Baspaketet (269 kr/mån) även abonnerar på Sport (59 kr/mån) får du halva priset på V sport med Viaplay Total (199 kr/mån). Den totala månadskostnaden för de tre paketen hamnar då på 527 kr/mån. Visst är det smart? Ta del av rabatterna och lägg till paketen själv på Min sida!

 

Välj själv

Kanske har du både Underhållning och Sport i ditt abonnemang, men är egentligen mest intresserad av film och serier? Kanske har du bara Baspaketet och vill lägga till Underhållning för att få ett bredare utbud? På Min sida kan du enkelt skräddarsy ditt abonnemang efter just dina intressen och behov – och självklart även ta del av våra smarta paket!  

Vad ingår i mitt abonnemang?

Min sida hittar du en översikt över ditt abonnemang. Där kan du även lägga till Underhållning och Sport (om du inte redan har dem), så att även du kan få tillgång till våra smarta paket.

Möjligheter för dig som bara har Baspaketet

För att få tillgång till våra smarta paket behöver du abonnerar på Underhållning (99 kr/mån) eller Sport (59 kr/mån). Men självklart kan du även lägga till de utvalda tillvalspaketen till ordinare pris om du bara abonnerar på Baspaketet (269 kr/mån). Priserna som gälller då är:
- V sport med Viaplay Total: 399 kr/mån
- V series & film med Viaplay: 139 kr/mån
- HBO Nordic: 99 kr/mån