Lyckoviken
© 2020 Nordic Entertainment Group

Uppdaterat: 2020-09-23

Premiärer i oktober på V series & film och Viaplay

Mörkare, kallare och mysigare? Oktober är här med massor av spännande film- och seriepremiärer! Här har vi samlat ett urval av månadens nyheter.

Seriepremiärer

Lyckoviken
© 2020 Nordic Entertainment Group.

Lyckoviken – ny serie!

DRAMA. I Läckbergs spännande krim- och relationsdrama får vi följa Johanna, en polis som återvänder till sitt gamla barndomshem i Hammarvik, där en seriemördare går lös. Premiär torsdag 20/10 kl 21:00 på V series & Viaplay.

Ambassadören
© 2020 Nordic Entertainment Group.

Ambassadören – ny serie!

KOMEDI. På den svenska ambassaden i Mexico City försöker man göra allt för att främja bilden av Sverige. Men för ambassadören Thomas handlar det främst om att lyfta sig själv. Premiär lördag 11/10 på Viaplay.

Fargo säsong 3
© 2014 MGM Television Entertainment Inc. and Bluebush Productions, LLC. All Rights Reserved.

Fargo – säsong 3

KRIMINALDRAMA/THRILLER. I den tredje och fristående säsongen av den hyllade serien Fargo eskalerar ett syskonbråk mellan två bröder och orsakar total kaos på en liten ort i Minnesota. Premiär onsdag 28/10 kl 21:45 på V series & Viaplay.

Seal Team säsong 3
© 2020 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

Seal Team – säsong 3

DRAMA/ACTION. Vi följer ett SEAL-team när de skickas på farliga uppdrag. I tredje säsongen är teamet i Serbien för att hitta organisationen bakom bombningarna på amerikanska militären. Premiär söndag 18/10 kl 21:00 på V series & Viaplay.

Filmpremiärer

Jojo Rabbit
© 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Jojo Rabbit

DRAMA/KOMEDI. En satir om andra världskriget som följer en ensam tysk pojke vars världssyn vänds upp och ner när han upptäcker att hans mor gömmer en judisk tjej på vinden. Premiär fredag 2/10 kl 21:00 på V film premiere & Viaplay.

Black and Blue
© 2019 Screen Gems, Inc. All Rights Reserved.

Black and Blue

KRIMINALDRAMA. När polisaspiranten Alicia råkar filma två korrupta poliser begå ett mord tvingas hon fly från både kriminella och poliserna som försöker förstöra bevisen. Premiär fredag 9/10 kl 21:00 på V film premiere & Viaplay.

Official Secrets

Official Secrets

KRIMINALDRAMA. Den sanna historien om en visselblåsare som läckte info till media om en NSA-operation som skulle pressa FN:s säkerhetsråd att godkänna Irak-invasionen 2003. Premiär fredag 16/10 kl 21:00 på V film premiere & Viaplay.

Honey Boy
© 2019 Honey Boy, LLC. All Rights Reserved.

Honey Boy

DRAMA. När 12-åriga Otis blir en framgångsrik tv-stjärna i Hollywood återvänder hans våldsamma far för att bli vårdnadshavare, och Otis tvingas bo med honom på ett slitet motell. Premiär lördag 17/10 kl 21:00 på V film premiere & Viaplay.

Har du kanalpaketet Underhållning? Då du kan lägga till V series & film med Viaplay föra bara 69 kr/mån – utan bindningstid!

Canal Digitals ordinarie pris för V series & film är 139 kr/mån. Rekommenderat pris för V series & film är 219 kr/mån.