Familie ser på TV i stua

Våra kanalpaket byter namn

När du får din nästa faktura kommer du kanske märka att den ser lite annorlunda ut. Vi har nämligen bytt namn på våra kanalpaket. Du behöver inte göra något eller oroa dig för att någon av dina kanaler försvinner. Ditt kanalutbud förändras inte, bara namnet på ditt paket och hur det presenteras på din faktura. Nedan hittar du all information du behöver om de nya namnen och hur vi valt att dela in våra kanaler. Vi har även skickat ut informationen om förändringarna via brev eller e-post till dig.

Nya namn, samma innehåll.

Vi vill att det ska bli enklare för dig att förstå vad som ingår i ditt abonnemang. Enklare att förstå och lättare att skräddarsy efter dina intressen. Därför har vi nu delat in alla våra kanaler i tre nya paket: Baspaketet, Underhållning och Sport. Tillsammans utgör de hela vårt kanalutbud, det vi tidigare kallade Familjepaketet. (Tillvalspaket från C More, Viasat och HBO Nordic påverkas inte av den nya strukturen)

Baspaketet

Våra 15 grundkanaler som alla kunder har i sitt utbud. Abonnerar du redan på Baspaketet kommer du inte märka någon skillnad alls. För dig som inte har Baspaketet idag är den enda skillnaden att Baspaketet kommer synas på din faktura, med en egen rad och med ett eget pris. Nyhet: Kanal 11 ingår nu i paketet.

Underhållning

Våra 33 kanaler med fokus på nöje och fakta samlade under ett namn: Underhållning. Har du Familjepaketet eller Baspaketet Nöje ingår redan kanalerna i ditt abonnemang. Vi har bara samlat ihop dem under ett nytt namn och gett dem en egen rad med ett eget pris på din faktura. Nyhet: Nya matkanalen Godare.

Sport

Våra 7 renodlade sportkanaler samlade under ett namn: Sport. Har du Familjepaketet eller Baspaketet Sport ingår redan kanalerna i ditt abonnemang. Nu har vi bara samlat ihop dem under ett eget namn och gett dem en egen rad med ett eget pris på fakturan. Nyhet: Kanalen Viasat Sport.

Exempel 1


Har du Familjepaketet idag betyder det att du framöver kommer abonnera på Baspaketet + Underhållning + Sport. Du kommer alltså ha tillgång till samma kanaler som tidigare, skillnaden är bara hur ditt abonnemang presenteras på fakturan. Och att du även får in den nya matkanalen Godare (i april) samt kanalen Viasat Sport.

Exempel 2


Har du Baspaketet Sport idag betyder det att du framöver kommer abonnera på Baspaketet + Sport. Du kommer alltså ha tillgång till samma kanaler som tidigare, skillnaden är bara hur ditt abonnemang presenteras på fakturan. Och att du nu även får in kanalerna Viasat Sport och Kanal 11. 

Frågor och svar