Champions League
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Premier League-premiär, Champions League-start och Formel 1-racing. Hösten på V sport och Viaplay är fullmatad med sport i världsklass! Här är några av höjdpunkterna.

Premier League är tillbaka!

Ska Liverpool försvara sin titel? Hur bra är hårdsatsande Chelsea? Kan Manchester City utmana? Och hur ska det gå för Leeds i Premier League-comebacken? Lördagen den 12 september är det premiär för en ny säsong av världens största fotbollsliga och som vanligt följer du hela säsongen med V sport och Viaplay.

Se Premier League med V sport och Viaplay
Foto: Scanpix

I augusti fick Bayern München fira sin sjätte Champions League-titel efter att ha slagit franska PSG i finalen i Lissabon. Men det är historia nu och den 20 oktober inleds en ny säsong, ett nytt gruppspel och ett helt nytt Champions League-äventyr! Häng med från start – med V sport och Viaplay ser du alla matcher från världens mest prestigefyllda klubblagsturnering.

Formel 1-cirkusen rullar vidare

Årets Formel 1-säsong är full gång och den regerande mästaren och Mercedes-föraren Lewis Hamilton har börjat urstarkt. Håller britten hela vägen in i mål? Säsongsfinalen i Abu Dhabi körs den 11-13 december men fram till dess bjuder hösten på nya tävlingar nästan varje vecka. Alla träningar, kval och race ser du med V sport och Viaplay.

Se Formel 1 med V sport och Viaplay
Foto: Scanpix

Amerikansk fotboll är den största sporten i USA och matcherna från NFL följs varje vecka av tiotals miljoner tv-tittare. Årets säsongen är igång och fjolårssegrarna Kansas City Chiefs har börjat starkt, precis som Tampa Bay Buccaneers med megastjärnan Tom Brady. Med V sport och Viaplay följer du hela den spännande NFL-säsongen, från starten i september till finalen i februari – Super Bowl.

Missa inget från världens största ligor! När du blir kund idag och beställer Sportpaketet ingår V sport med Viaplay Total till halva priset.