Oppgrader til satellitt med Canal Digital

Sju fördelar för dig som redan har TV via satellit

Varje år uppgraderar tusentals svenskar till satellit-TV. Och det gör dem genom att bli kund hos Canal Digital. Du som är kund hos oss idag har naturligtvis redan gjort din uppgradering och utnyttjar just nu alla fördelarna med satellit-TV. Men har du koll på vilka det är? Här är några av dem.

36 000 kilometer upp i rymden svävar våra satelliter. Och de har ett enda uppdrag: att sända TV-signaler till våra kunder. Fördelarna med det är att bilderna kan skickas blixtsnabbt och friktionsfritt, direkt från satelliten till din parabol. Och så länge parabolen har fri sikt mot satelliten blir resultatet enormt stabila signaler och en TV-upplevelse utan störningar.

2. Fler kanaler, fler favoriter

Vi har 17 gånger större kapacitet än marknätet. Det innebär att vi kan sända betydligt fler kanaler i hög kvalitet samtidigt. Det är därför du kan se 57 HD-kanaler dygnet runt hos oss, men bara 9 via marknätet.

Den högre kapaciteten gör att vi, utöver att kunna sända fler kanaler, även kan sända varje enskild kanal i högre kvalitet. För dig betyder det att dina HD-kanaler alltid levereras i full HD, vilket blir tydligare ju större TV du har. Våra signaler har helt enkelt plats för fler pixlar som i sin tur ger skarpare bilder.

Att se på linjär-TV och zappa mellan kanalerna är det traditionella sättet att se på TV. Men våra TV-vanor förändras och för många är det idag viktigt att kunna se vad man vill, när man vill. Med oss får du det bästa av båda världarna. En överlägsen linjär-TV-upplevelse kombinerat med det nya sättet att se på TV. Se från början-funktionen, playtjänsten och veckoarkivet är bara några exempel på vad du som ingår i ditt Canal Digital-abonnemang.

Nyligen lanserade vi våra smarta paket. Syftet med dem är att ge dig bättre möjligheter till att bygga ihop ditt eget TV-abonnemang – och för att du ska kunna se mer av det du gillar, till ett riktigt bra pris. Abonnerar du på Underhållning eller Sport hos oss får du helt enkelt halva priset på några av våra mest populära tillvalspaket och streamingtjänster.

Det finns såklart massvis med program som gör sig bäst live. Men att kunna plöja en hel serie från start till slut, precis i det tempot man vill, är ganska skönt det också. Därför ingår ett stort utbud av serier och filmer i flera av våra kanalpaket, som du kan streama när du vill via din box eller vår playtjänst. Med Underhållning får du till exempel tillgång till mängder av filmer och serier för hela familjen. Och för den riktiga seriefantasten kan vi erbjuda HBO Nordic med ännu mer hyllade och prisvinnande storserier.

7. Det bästa från båda världarna

Vårt mål är att ge dig den bästa linjära TV-upplevelsen, med överlägsen ljud- och bildkvalitet. Det är därför vi sänder TV via satellit. Men vi vill också vara bäst på streaming. Och det är därför Canal Digital är perfekt för dig som vill ha full flexibilitet när det gäller din favoritunderhållning. I veckoarkivet kan du se dina favoritprogram upp till sju dagar efter att de visats på TV. Alla serier och filmer som ligger i playtjänsten kan du streama var och när du vill. Många titlar kan du även ladda ner och se offline. Utöver våra egna kanalpaket erbjuder vi även några av de mest populära streamingtjänsterna på marknaden. På så sätt kan du inte bara samla all din TV-underhållning på en och samma faktura, du kan även få bättre pris om du väljer att abonnera på streamingtjänsterna du redan har, via oss.

Satellitt

Fördelarna med satellit:

Täckning överallt
Stabila TV-signaler
17 gånger större kapacitet än marknätet
6,08 Mbit/s i bandbredd i snitt per kanal (marknätet har 2,42)
100% HD-kvalitet på alla våra HD-kanaler
57 fulltids HD-kanaler i Sverige (mot marknätets 9)