Se TV i full oppløsning

TV-ögonblick i full upplösning

Oavsett vilka känslor du vill känna när du kryper upp i TV-soffan en söndagkväll, kan du räkna med att vi levererar dem i full upplösning. Vår satellit har 17 gånger större kapacitet än marknätet, och sänder 57 kanaler i HD när marknätet bara klarar av 9. Men den stora kapaciteten betyder inte bara att vi kan sända fler HD-kanaler, det betyder även att varje enskild kanal får mer utrymme att glänsa – och att du i förlängningen kan se på TV med skarpare bilder och klarare ljud. Med andra ord: Känslor i full upplösning.

Film i full upplösning

Film är bäst på TV. Särskilt när de sänds i färgsprakande HD och med kristallklart Dolby-ljud. Canal Digital har hela 39 kanaler i sitt utbud med stöd för Dolby. På våra filmkanaler ser du både nya storfilmer och mängder av klassiker.

Bohemian Rhapsody
© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
9-1-1 på FOX

Underhållning i full upplösning

Fredagsmys på TV4, hyllade filmer på C More eller en beroendeframkallande serie på FOX. Oavsett vad som får just dig att skratta, gråta eller rysa hittar du det på någon av våra kanaler.

Äkta känslor i full upplösning

Känslor är bäst när de är på riktigt. På våra kanaler kan du se mängder av högklassig, svensk reality-TV hela våren.

Se Välkommen till Köping på Kanal 5
Foto: Margareta Bloom Sandebäck
Chicago P.D.

Spänning i full upplösning

De svenska kanalerna producerar idag drama- och thrillerserier av hög internationell klass. Med Canal Digital kan du med andra ord välja och vraka mellan mängder av kvalitetsserier i full HD.

Fakta och dokumentärer i full upplösning

Oavsett om det handlar om spektakulära rymdresor, färgsprakande naturfilmer eller pulshöjande motorprogram, så förtjänar de alla att upplevas i full upplösning. Hos oss ser du de mest omtalade och häpnadsväckande dokumentärerna i full HD.

Fakta og forbløffelse i full oppløsning
Space

Fördelarna med satellit:

Täckning överallt
Stabila TV-signaler
17 gånger större kapacitet än marknätet
6,08 Mbit/s i bandbredd i snitt per kanal (marknätet har 2,42)
100% HD-kvalitet på alla våra HD-kanaler
58 fulltids HD-kanaler i Sverige (mot marknätets 9)