Kundservice

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?
Behöver du hjälp? Kontakta oss

Börja gärna med att söka svar på din fråga bland våra Frågor och svar. Hittar du inte svaret på din fråga, eller har något annat du vill prata med oss om, är du självklart välkommen att kontakta oss!

Telefon

0770 - 33 22 11

Ring mellan 13:00 och 16:00 för att minska risken för telefonkö.

Öppettider:

Faktura, beställning och teknik
Måndag-lördag: 8:00-21:00
Söndag: 10:00-19:00

Avbeställning
Måndag-lördag: 8:00-18:00

Skicka e-post

För snabbast service ring oss gärna.

Kundservice informerar

BBC Lifestyle släcks i januari
Publicerad den december 08, 2015
december 08, 2015

BBC Lifestyle släcks i januari

BBC har beslutat att släcka kanalen BBC Lifestyle i alla nordiska länder. Fram t.o.m den 6 januari 2016 kan du dock se kanalen som vanligt.

Beslutet att ta bort kanalen kommer inte från Canal Digital, utan från BBC som alltså väljer att släcka kanalen i alla nordiska länder och för alla operatörer. Det betyder att du som har Familjepaketet eller Lokalpaketet + 4 favoriter, efter den 6 januari 2016, inte längre kommer kunna att se kanalen.

Hör av dig till kundservice om du har frågor om ditt kanalutbud.

Snö på parabolen?
Publicerad den december 08, 2015
december 08, 2015

Snö på parabolen?

Om du upplever bildstörningar under vintern kan det bero på snöfall. Här får du fem tips på vad du ska tänka på.

Den här tiden på året är det inte ovanligt med en del snöfall. Om du har en parabol kan kraftigt snöfall i vissa fall påverka ditt tv-tittande. Nedan hittar du några tips som kan vara bra att tänka på om du skulle uppleva problem när det snöar.

  1. Se till att ingen snö fastnar på parabolen och mikrovågshuvudet. Detta kan göra att du tappar din bild eller får störningar. Borsta gärna försiktigt bort snön om den lägger sig på parabolen.

  2. När snön lägger sig på träden och det skymmer sikten för din parabol mot satelliten kan det orsaka bildstörningar eller ingen bild.

  3. Om din parabol är olämpligt monterad (parabolarmen sticker ut från fasaden) kan parabolarmen lätt brytas av från snöras från taket. Bäst är att parabolen är monterad så att den skyddas från snöras.

  4. Kontrollera parabolen när det snöat, om du ser att det ligger snö på parabolen kan du med fördel försiktigt borsta bort den med en mjuk borste för att slippa att det fryser fast om solen ligger på.

  5. En del väljer att sätta upp ett så kallat "LNB-paraply" för att undvika nederbörd direkt på LNB-huvudet, då det kan minska störningar.
SVT:s regionala kanaler byter plats
Publicerad den december 01, 2015