SHL – Svenska hockeyligan 2013/2014

Nu har SM-slutspelet i SHL 2013/14 kommit fram till de avgörande finalerna. Här ser du datum och sändningstid för de fyra sista matcherna:

Tisdag 15 april kl 18.30: Skellefteå-Färjestad
Torsdag 17 april kl 18.30: Färjestad-Skellefteå
Lördag 19 april kl 18.30: Skellefteå-Färjestad
Måndag 21 april kl 18.30: Färjestad-Skellefteå

Samtliga matcher sänds i Kanal 5. I studio och kommentatorsbås sitter som vanligt Tommy Åström och C Mores experter Thomas Johansson och Petter Rönnqvist. Reporter är Lovisa Giertta.
Hela spelschemat för SM-slutspelet hittar du här. 

SHL Svenska hockeyligan  Nu är SM-slutspelet äntligen här. Play In är spelat och kvar står åtta lag som nu ska spela kvartfinalerna med början 15 mars. Där gäller bäst av sju matcher. Kommer förra årets segrare Skellefteå ta hem guldet även i år? Från Luleå i norr till Växjö i söder väntar nu en spännande kamp om 2014 års SM-guld. Slutspelsmatcherna ser du på C More, Kanal 9 och Kanal 5.

Inför premiären av SHL i höstas träffade vi ett välkänt ansikte inom svensk ishockey nämligen C Mores populära kommentator Niklas Wikegård. Vi hade en pratstund där han la sin profetia om hur SHL skulle sluta säsongen 2013/2014. Kommer den gå i uppfyllelse? Kommer Skellefteå, Luleå och HV71 hamna i toppstriden? Läs hela intervjun och se med hur väl den stämmer överens med verkligheten.

 

 

Beställ SHL

Beställning för ny kund

Beställ kanalpaket

 

Uppgradera ditt abonnemang

Är du befintlig kund och vill uppgradera ditt abonnemang kan du göra det på
Min sida.

 

 

Med följande kanalpaket kan du se SHL

C More Max

450 kr/mån Inklusive krypteringsavgift

C More Max är C Mores största paket där du får tillgång till alla C Mores kanaler. Detta innebär att du bland annat får se allt från SHL och Allsvenskan.

Läs mer

C More Sport

390 kr/mån Inklusive krypteringsavgift

C More Sport är kanalpaketet för dig som bara är intresserad av sport. Du får alla C Mores sportkanaler och kan därför se allt från SHL och Allsvenskan. 

Läs mer

 

C More

260 kr/mån Inklusive krypteringsavgift

C More Family är en bra blandning av film, serier och sport. Med detta paketet kan du se de SHL-matcher som visas på kanalerna C More Sport och C More Sport HD. Med detta paketet kan du komplettera med att köpa vissa matcher som Pay-per-view. 

Läs mer

Köp matcher i SHL som Pay-per-view (PPV)

Om du inte har kanalen som sänder en match som du vill se kan du alltid köpa den som pay-per-view. Läs mer om hur du köper enskilda matcher i SHL som pay-per-view.

 

Fakta om SHL (Svenska hockeyligan) och Elitserien

SHL Svenska hockeyligan är den högsta nivån i ishockeyns seriespel för herrar i Sverige. Tidigare hette ligan Elitserien, men bytte namn till SHL (Svenska hockeyligan) 2013. Den moderna varianten av SHL har spelats sedan säsongen 1975/1976.

SHL består idag av tolv lag som spelar 55 omgångar. Av de tolv lagen går de sex bästa lagen direkt vidare till SM-slutspelet. Lagen som hamnade på plats sju till tio spelar Play In till kvartsfinalerna. Vinnaren av SM-slutspelet blir Svenska mästare och får ta emot Le Mat-pokalen som är den officiella SM-bucklan. Förra säsongen var det Skellefteå AIK som tog hem titeln i SHL, något som inte hänt sedan säsongen 1977 - 1978.

Med Canal Digital och C More (tidigare Canal+) får du den totala bevakningen av SHL och får se svensk ishockey när det är som bäst. Med C Mores olika kanalpaket får du tillgång till olika alla eller delar av sändningarna från SHL. Med paketen C More Max och C More Sport kan du se alla sändningar från SHL. Med C More Family kan du se vissa sändningar från SHL på kanalen C More Sport och C More Sport HD. Sen kan du komplettera med att köpa SHL som Pay-Per-View (PPW). Läs mer om hur du beställer SHL som Pay-Per-View här. SM-slutspelet visas på både C More och på Kanal 5 och Kanal 9.

Läs mer om SHL och Svenska hockeyligan

SHL officiella webbplats

Spelschema SHL 2013/2014

Tv-guide för SHL